Zoži izbor:

Počisti vse

Alergije

Ta kategorija obsega širok nabor izdelkov, namenjenih preprečevanju, lajšanju in obvladovanju alergijskih reakcij. Te reakcije so posledica imunskega odziva telesa na snovi, imenovane alergeni, ki jih telo prepozna kot tujke in nanje reagira s simptomi, kot so izpuščaji, srbenje, zamašen nos, kihanje, kašljanje, težave z dihanjem, otekanje, prebavne težave in še več. Kategorija izdelkov za alergije zajema različne vrste izdelkov, med katerimi so antihistaminiki, dekongestivi, steroidna zdravila, kreme in losjoni, očesne kapljice ter preventivni ukrepi, ki vključujejo izdelke, kot so posebni filtri za nos in usta, ki lahko preprečijo vdor alergenov v dihalne poti, ter različne naprave za čiščenje zraka. Redna uporaba izdelkov za alergije vam lahko pomaga pri dolgoročnem obvladovanju alergijskih simptomov ter omogoča boljše vsakodnevno funkcioniranje.

Podrobneje o alergijah

Izbira pravih izdelkov za alergije je ključna za izboljšanje kakovosti življenja alergikov. Pravilno prilagojeni izdelki lahko olajšajo simptome, zmanjšajo vnetje, izboljšajo spanec in splošno počutje, ter preprečijo ali zmanjšajo alergijske reakcije. Tablete, sirupi ali pršila zavirajo delovanje histamina in s tem lajšajo simptome alergijskih reakcij, kot so srbenje, izpuščaji, kihanje in zamašen nos. Koristi vključujejo olajšanje simptomov in izboljšanje kakovosti življenja alergikov. Spreji, ki vsebujejo dekongestive ali steroidna zdravila, so namenjeni lajšanju zamašenega nosu in alergijskega rinitisa. Zmanjšujejo oteklino in izločanje sluzi iz nosne votline, kar olajšuje dihanje in izboljšuje spanec.

Kapljice za oči, ki vsebujejo antihistaminike ali druge učinkovine, lahko pomagajo pri lajšanju srbenja, rdečice in draženja oči, ki jih povzročajo alergije. Antialergijske prevleke za blazine, vzmetnice in odeje so izdelane iz materialov, ki preprečujejo prodiranje alergenov, kot so pršice, cvetni prah, prah in živalski prhljaj. Hidratantne kreme in losjoni, ki vsebujejo pomirjujoče sestavine, lahko pomagajo pri lajšanju srbenja in draženja kože, ki je pogost simptom alergij, zlasti pri kožnih alergijah in atopijskem dermatitisu. Testi za določanje alergijskih sprožilcev, kot so krvni testi ali kožni testi, omogočajo boljše razumevanje specifičnih alergij in prilagajanje terapije. Izbira pravih izdelkov je ključna za izboljšanje kakovosti življenja alergikov.

Preberi več ... Manj
Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Allergika Sensitive antialergijska prevleka z...

Od 99,00 €

Allergika Sensitive antialergijska prevleka z...

Od 99,00 €

Allergika Sensitive antialergijska prevleka z...

Od 114,91 €

Allergika Sensitive prevleka za jogi - veliko...

Od 109,00 €

Allergika Sensitive prevleka za jogi - veliko...

Od 119,90 €

Allergika Sensitive prevleka za jogi - veliko...

Od 126,50 €

Allergika Sensitive prevleka za vzglavnik - v...

Od 34,91 €

Aqua Maris 4Allergy antialergijsko pršilo za ...

10,47 €

Nasaleze Allergy Blocker, pršilo za nos

8,54 €

Allergoff pršilo proti alergenom, 300 mL

20,33 €

Banival Erbagil krema za nego penisa - vrečke...

18,20 €

Cosmerba ZELENA athletis krema, 150 mL

61,25 €

Sanotest test izpostavljenosti alergenom, 1 s...

17,90 €

Maresyl Comb 0,5 mg/0,6 mg na 1 ml pršilo za ...

9,59 €

Otorig Nasal pršilo za nos, 20 mL

10,12 €

Otorig Oral pršilo za usta, 20 mL

13,90 €

A. Vogel kapljice za oči pri alergijah, 10 mL

10,94 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.