Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 3 in 68
Tip izdelka
Oblika
Mesto uporabe
Vsebuje
Namen
Težava
Sestavina
Učinek
Mesto delovanja

Glavobol in zobobol

Ta kategorija obsega izdelke, ki so namenjeni lajšanju bolečin v ustih, zobeh ter glavi. Ti izdelki so na voljo brez recepta in so zasnovani tako, da pomagajo obvladovati bolečine na teh področjih. Izdelki vključujejo analgetike, anestetične gele, topična zdravila, topične balzame, masažne pripomočke ter še številne druge pripomočke. Ti izdelki vam lahko pomagajo pri lajšanju bolečin v ustih in glavi na več načinov.

Analgetiki in lokalni anestetiki pomagajo zmanjšati občutek bolečine na prizadetem območju. Protivnetna sredstva lahko zmanjšajo vnetje, ki povzroča bolečino. Masažni pripomočki in topična zdravila lahko pomagajo sprostiti napete mišice, kar prispeva k zmanjšanju glavobola. Nekateri izdelki, kot so spreji in geli, delujejo hitro, kar omogoča hitro olajšanje bolečin. Redna uporaba teh izdelkov lahko pomaga pri obvladovanju kroničnih težav.

Več o glavobolu in zobobolu

Močna bolečina lahko omejuje sposobnost za opravljanje vsakodnevnih aktivnosti, kot so delo, šola, družinsko življenje, hobiji itd. Bolečina lahko prav tako povzroči povečan stres in nelagodje, kar lahko negativno vpliva na vaše splošno duševno zdravje. Pogosto je povezana tudi z razdražljivostjo, tesnobo in depresijo. Bolečina lahko bistveno poslabša kakovost življenja, saj vpliva na fizično, čustveno in socialno dobrobit. Lahko zmanjša sposobnost uživanja v življenju, izvajanja hobijev, potovanj in drugih dejavnosti.

Izdelki za zobobol in glavobol se prilagajajo vašim potrebam in specifičnim simptomom na več načinov. Obstaja več vrst zdravil, ki se lahko uporabljajo za zobobol in glavobol, vključno z analgetiki, protivnetnimi zdravili, lokalnimi anestetiki in drugimi. Izbor pravilnega zdravila je odvisen od vrste in resnosti bolečine ter morebitnih drugih simptomov. Izdelki za zobobol in glavobol so na voljo v različnih aplikacijskih oblikah, kot so tablete, kapsule, spreji, geli, obliži, kreme itd. Moč zdravil se lahko prilagodi resnosti bolečine in občutljivosti posameznika, kar omogoča boljše obvladovanje bolečine in zmanjšanje morebitnih stranskih učinkov. Izbira pravih izdelkov je ključnega pomena za olajšanje bolečine in izboljšanje počutja posameznika. Pravilno prilagojeni izdelki lahko hitro in učinkovito olajšajo simptome ter vam omogočijo, da se vrnete k svojim vsakodnevnim aktivnostim brez nepotrebnega trpljenja. Poleg tega lahko izdelki za zobobol in glavobol pripomorejo k izboljšanju kakovosti vašega življenja, saj omogočajo boljše funkcioniranje, zmanjšujejo stres in izboljšujejo splošno počutje.

Preberi več ... Manj
Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Hafesan Ginko Plus 160 mg, 30 kapsul ali AKCI...

Od 16,90 €

Vitamin C prašek, 100 g

4,28 €

Rubbabu Funny protistresne žogice, 6 žogic

49,50 €

Cefacalm dopolnilo, 15 tablet

10,06 €

Gengigel Prvi zobki gel pri izraščanju zob, 2...

12,81 €

Smrčin pršilo za odpravljanje smrčanja, 120 m...

22,18 €

Moj Eteris glava roll-on, 10 mL

10,17 €

Frio Pad hladilna obloga za čelo 4.5x11 cm, 4...

6,85 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.