Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 0 in 103
Farmacevtska oblika
Tip izdelka
Oblika
Mesto uporabe
Vsebuje
Namen
Težava
Predel uporabe
Prednost
Sestavina
Čas uporabe
Učinek
Oznaka
Mesto delovanja
Namen uporabe

Kosti, sklepi in mišice

Izdelki v tej kategoriji so osredotočeni na zagotavljanje zdravja in dobrega počutja vaših anatomskih struktur. Izdelki na tem področju zagotavljajo potrebne hranilne snovi, ki so ključne za zdravje kosti in sklepov. Izdelki so namenjeni športnikom, rekreativcem in tistim, ki želijo ohraniti močne in prožne mišice. Vključujejo prehranska dopolnila, beljakovine, aminokisline, vitamine in minerale, ki pomagajo pri obnavljanju in gradnji mišic, kosti in sklepov ter povečanju vzdržljivosti. Pravilna prehrana, redna telesna aktivnost in uporaba ustreznih prehranskih dopolnil lahko pomagajo pri preprečevanju poškodb, izboljšanju telesne zmogljivosti ter ohranjanju vitalnosti in kakovosti življenja. Ohranjanje zdravja kosti, sklepov in mišic pomaga pri preprečevanju bolezni, ki lahko vodijo v zlome in invalidnost. Zdrave kosti, sklepi in mišice prav tako omogočajo neodvisnost, samostojnost in sposobnost uživanja v vsakodnevnih dejavnostih brez omejitev.

Podrobneje o kosteh, sklepih in mišicah

Različne skupine in vrste izdelkov vključujejo vitamine, minerale, aminokisline, maščobne kisline in druge hranilne snovi, ki pomagajo pri ohranjanju zdravja kosti, sklepov in mišic. Kreme in mazila v tej kategoriji so namenjena lokalni uporabi na prizadetih območjih za lajšanje bolečin, zmanjšanje vnetja, sprostitev mišic in pospešitev celjenja poškodb. Ortopedski pripomočki vključujejo opornice, povoje, steznike, ortopedske vložke in druge naprave, ki podpirajo, stabilizirajo in razbremenjujejo prizadete sklepe in mišice. Namenjeni so zagotavljanju podpore in izboljšanju gibljivosti ter zmanjšanju bolečin pri poškodbah ali kroničnih boleznih. Pomembno je, da se izdelki za zdravje kosti, sklepov in mišic redno in dosledno uporabljajo za dosego optimalnih rezultatov.

Redna uporaba lahko pomaga pri dolgoročnem ohranjanju zdravja in funkcionalnosti teh anatomskih struktur, preprečuje razvoj poškodb in bolezni ter omogoča aktivno in polno življenje. Visokokakovostni izdelki so bolj učinkoviti pri doseganju želenih rezultatov, kot so lajšanje bolečin, zmanjšanje vnetja, izboljšanje gibljivosti in povečanje moči. Kvalitetni izdelki običajno vsebujejo visoko koncentrirane in biološko aktivne sestavine, ki lahko bolj učinkovito delujejo na prizadeta območja. Izdelki visoke kakovosti ponujajo bolj zanesljive rezultate in zagotavljajo dosledno izpolnjevanje pričakovanj. Zaradi teh razlogov je pomembno, da izbirate visokokakovostne izdelke ter se izogibate tveganju uporabe nizkokakovostnih ali neustrezno testiranih izdelkov.

To bo prispevalo k boljši izbiri in doseganju optimalnih rezultatov. Zmanjšanje bolečin, izboljšanje gibljivosti in povečanje telesne moči pozitivno vplivajo na splošno dobro počutje ter omogočijo, da bolj aktivno in polno živite. To pripomore k izboljšanju duševnega zdravja, samopodobe in kakovosti življenja.

Preberi več ... Manj
Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Basica Direkt, 30 vrečk

17,15 €

Bio-Magnezij Pharma Nord, 60 ali 150 tablet

Od 13,62 €

Bio-Pycnogenol Pharma Nord, 30 tablet

18,31 €

Bio-Pycnogenol Pharma Nord, 90 tablet

49,96 €

CHONDRO F.A.S.T. za sklepe, 60 tablet

19,35 €

Dabur Boswellia, 60 kapsul

11,75 €

Damia kostanjev balzam za noge, 250 mL

32,56 €

Favn Akupres masažna krema, 250 mL

18,10 €

FidiCaD3 1000, 30 šumečih tablet

12,31 €

FidiCalcium 600, 20 šumečih tablet

8,33 €

FidiMag 300 plus C, 20 šumečih tablet

8,64 €

FidiOsan, 30 tablet

7,93 €

FidiOsan, 60 obloženih tablet

14,33 €

Floradix kalcij, magnezij in cink, 250 mL

14,02 €

Jamieson Magnezij 500 mg + D3, 60 kaplet

17,01 €

Jamieson vitamin D 400 IU, 90 tablet

11,52 €

Joint complex gel z glukozaminom, 125 mL

8,47 €

Kalcij 500 mg šumeče tablete, 20 tablet

2,32 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.