Sanagol Gola Voce bonboni z okusom limone, 24 bonbonov

<strong>Sanagol Gola Voce bonboni so prehransko dopolnilo, ki je obogateno z vitaminom C ter aromatizirano z naravnim vonjem po limoni. </strong> Sanagol Gola Voce bonboni so prehransko dopolnilo, ki je obogateno z vitaminom C ter aromatizirano z naravnim vonjem po limoni.
531511 6839

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sanagol Gola Voce bonboni so prehransko dopolnilo, ki je obogateno z vitaminom C ter aromatizirano z naravnim vonjem po limoni.

Sanagol Gola Voce bonboni vsebujejo rastlinske ekstrakte, ki pripomorejo k splošnemu dobremu počutju. Tako Sanagol Gola Voce bonboni vsebujejo: ekstrakt šipka, ki je obogaten z naravnim vitaminom C, ekstrakt sleza, za normalno drsenje požiralnih sistemov a; vsebuje tudi ekstrakt dihnika ter mentola za svež in osvežilen dah.

Sanagol Gola Voce bonboni - odmerjanje

Zaužijte ter poližite do 3 bonbone na dan. Predpisane količine prehranskega dodatka ne prekoračite. Prehransko dopolnilo shranite na varnem suhem, temnem prostoru.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sindrom kronične utrujenosti

Koga lahko bolezen prizadene?
Kronična utrujenost še išče svoje mesto v medicinskih učbenikih: imena za nenehno utrujenost sežejo od »bourn-out« pa do nevrostenije, opisi simptomov pa so si sicer podobni, vendar niso enaki. Ime »bour-out« je nejasno, saj pomeni tako splošno frustracijo pri delu kot psihično bolezen. Pomembno je, da sindrom kronične utrujenosti ločimo od splošne izčrpanosti ali od izčrpanosti - traja lahko celo nekaj mesecev - po infekcijski bolezni. Ker je bolezen težko ločiti, so števila pojavitev izredno raznolika. Previdne ocene izhajajo iz tega, da je prizadet en človek na 3.000 ljudi; obstajajo pa tudi ocene, ki so desetkrat višje. Bolnikov včasih celo zdravniki ne sprejmejo in jih imajo za simulante ali lenuhe. Neredko je posledica prava odisejada od zdravnika do zdravnika.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Garda Phyto Garda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede