Sanatos spray, 30 mL

<p>Propolis v spraju, z naravnimi sestavinami, kot so flavonoidi, tanini in eterična olja</p>

Propolis v spraju, z naravnimi sestavinami, kot so flavonoidi, tanini in eterična olja

2021-09-19 16,18 €
567205 3918

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Propolis v spraju, z naravnimi sestavinami, kot so flavonoidi, tanini in eterična olja. Propolis nekoč predstavljal razvajanje na kocki sladkorja.

Propolisu so dodana eterična olja melise, kamilice, izopa, sivke, sladke pomaranče, materine dušice, biološke in biodinamične pridelave. Brez sintetičnih dodatkov.

SANATOS BIO PROPOLIS Z RASTLINSKIM ALKOHOLOM, ustni sprej. Biološki propolis in 100% čista eterična olja. Vsebuje pomembne naravne sestavine kot so tanini, flavonoidi in eterična olja. Sestavine: alkohol*, propolis*, glicerin*, žajbelj**, sivka**, fruktoza,  100% čista eterična olja sladke pomaranče*, timijana*, kamilice*, čajevca*, kajeputa* in hibridne sivke**. Sestavine iz kontrolirane *biološke in ** biodinamične pridelave.

Vsebuje: ekstrakt propolisa 1711,2 mg , sladka pomaranča 0,46 mg, timijan 0,23 mg, hibridna sivka 0,46 mg, lavendin (lavandula officinalis), 0,69 mg,  kajeput 0,46 mg, čajevec 0,69 mg in kamilica 0,23 mg. NE VSEBUJE barvil, konzervansov, sintetičnih sestavin. Propolis je pridobljen v Italiji, v naravi, brez intenzivnih proizvodnih metod.

Povprečna vrednost sestavin v maksimalni dnevni dozi

(15-kratna popršitev, to je 2,3ml)

Izvleček propolis

    1711.2

mg

Eterično olje pomaranče(Citrus aurantium var. dulcis)

0,46

mg

Eterično olje timijana (Thymus serpyllum)

0,23

mg

Eterično olje hibridne sivke (Lavandula hybrida)

0,46

mg

Eterično olje sivke (Lavandula officinalis)

0,69

mg

Eterično olje kajeput (Melaleuca leucadendron var. cajeput)

Eterično olje čajevca (Melaleuca alternifolia)

Eterično olje  prave kamilice Matricaria recutita)

 

0,21

0.69

0.23

mg

mg

mg

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Socialna inteligenca
Takšni ljudje se lahko sporazumevajo na pust, dolgočasen način, brez vsakršnega humorja, in se za človeka, s katerim se pogovarjajo, prav nič ne zanimajo. Lahko so uspešni, kar zadeva služenje denarja, niso pa sposobni dobro delovati v svojem osebnem življenju. Še več, raziskave v poslovnem svetu kažejo, da najuspešnejši voditelji niso najbolj povzpetniški ali zagrizeni ljudje, ampak tisti, ki se najbolj zavedajo občutkov in potreb drugih.

Gena za socialno inteligenco ni. Da bi vaš otrok postal socialno razvito človeško bitje, potrebuje vašo pomoč, kot bomo videli v tem poglavju.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja