Sanovita anti-celulitni losion, 200 mL

Losion proti celulitu je namenjen zmanjševanju in preprečevanju nastanka celulita. Losion proti celulitu je namenjen zmanjševanju in preprečevanju nastanka celulita.
14846 14846

Ocene in mnenja

Opis

Anti-celulitni losion je odličen pri preprečevanju nastanka celulita. Z redno uporabo zmanjšamo možnost njegovega nastanka.

Kako izdelek uporabljamo?

Losion s krožnimi gibi vmasiramo na kritične predele, kot so trebuh, stegna in noge. Produkt je najbolj učinkovit, če ga uporabljamo po kopanju ali tuširanju, najboljše rezultate pa daje v kombinaciji z losionom za telo ali oljno emulzijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Krščanstvo je npr. uporabilo prastari mit o troedinosti narave in ga preneslo na pojmovanje Boga: energetski Bog Oče kot stvarnik, utelešen Bog Sin kot odrešenik in metafizični Sveti duh kot spoznanje. Škoda, da evropski kristjan pojmuje Boga v skladu s filozofijo razuma grške antike s poveličevanjem razumu dostopnega Očeta in Sina, tj. svojih psihofizičnih lastnosti, zbledi pa Sveti duh, ki pooseblja človekovo božansko lastnost, ki jo opredeljuje duhovna razsežnost, saj preko ozaveščenosti in doživljanja določa človekovo svobodo odločanja in ustvarjanja.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sanovita Sanovita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov