Sanovita dnevna krema, 50 mL

Dnevna krema je namenjena zaščiti in hranjenju kože ves dan.  Dnevna krema je namenjena zaščiti in hranjenju kože ves dan. 
14838 14838

Ocene in mnenja

Opis

Vlažilna krema za najboljšo dnevno zaščito in nego. 

Vlažilna krema je namenjena hranjenju kože, pri čemer je koža zaščitena ves dan. Krema se hitro vpija in je primerna kot osnova za make-up.

Sestava

Vsebuje aktivne substance, ki stimulirajo pretok krvi ter izmenjavo snovi, kar kožo pomlajuje. 
Krema je primerna tudi za osebe, ki imajo zelo občutljivo kožo, saj redna uporaba povzroči, da koža postaja toplejša. To je posledica aktivnih substanc in zelišč v kremi, ki pozitivno vplivajo na krvni obtok in izmenjavo snovi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Kdor se v odnosu do duhovnosti odloči za mistiko, je to njegov izbor, le da je v Gestalt ne more umestiti. Gestalt lahko obravnava le duhovna dogajanja, vezana na prostor in čas. To pa je socialni del duhovnih doživetij. Mistično je zunaj prostora in časa. S tem Gestalt ne zavrača možnosti mističnih doživetij, le da jih ne obravnava, saj želi ohraniti načelo tukaj in zdaj. Prepušča jih sistemu osebno intimnih človekovih vrednot, ki pa naj ne bi vstopale v družbeni prostor in ljudi razmejevale glede na prepričanja. Zaradi teh izrazito humanističnih načel si je Gestalt pridobil široko naklonjenost vseh, ki ta načela vključujejo v lasten življenjski slog, pa tudi številnih strokovnjakov zunaj psihoterapevtskih krogov. Uporaben postaja v poslovnih in vodstvenih dejavnostih, v socialnem delu, pedagoških strokah in vzgoji. Znanstveni pogled na človekov razvoj in oblikovanje njegove osebnosti se je pač izčrpal, tako kot so se izčrpali Descartesov dualizem, Newtonova linearna mehanika in Heglov determinizem.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sanovita Sanovita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja