Sanovita hidratantni losion za telo, 200 mL

Vlažilni losion za telo uporabljamo dnevno po tuširanju ali kopanju. Vlažilni losion za telo uporabljamo dnevno po tuširanju ali kopanju.
14845 14845

Ocene in mnenja

Opis

Hidratantna sestava za vitalno, mehko in nahranjeno kožo. Losion je namenjen dnevni negi kože po kopanju ali tuširanju.
Vsebuje obilico vlažilnih snovi ter maščob, ki izdatno hranijo kožo. Izdelek je zasnovan tako, da ne pušča mastnih madežev, ker se zelo hitro vpija.

Losion vsebuje posebej izbrane zeliščne sestavine, ki vlažijo kožo čez cel dan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Kar sama po sebi se ponuja ugotovitev, da pripadamo naravi. Tako kot zvezde in drugo materijo nas je ustvarilo vesolje v 15 milijardah let iz prostora, nabitega z energijo. Rodili sta nas naklonjenost druženja (fuzije) atomov vodika, ogljika, dušika in kisika v našem osončju ter težnja teh molekul po združevanju v vodo, ki je katalizator življenja na tem planetu. Rodila pa nas je tudi energija sonca, ki je s fotosintezo preko organskih spojin ustvarila aminokisline in verige beljakovin, ki so med drugim oblikovale DNK kot genetski tovor življenja. Ljudje smo torej splet dogajanj med fizično materijo in energijo, ki v danem prostoru in času (tj. v vesolju) požene maso 30 trilijonov delcev v ustvarjalno dejavnost. Največji čar je prav nenehno dogajanje, ki pogojuje katero koli novo vsebino. Človekova osebnost je natanko takšna kot narava sama: je splet dogajanj med telesom, duševnost jo in duhovnostjo. To načelo je zapisano v podzavesti vsakega od nas, je naše kolektivno nezavedno.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sanovita Sanovita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja