Sanovita hidratantni serum proti gubam, 50 mL

Vlažilni serum zagotavlja dovolj vlage podnevi in ponoči. Vlažilni serum zagotavlja dovolj vlage podnevi in ponoči.
14841 14841

Ocene in mnenja

Opis

Vlažilna formula ki oodpravlja gube! 
Hidratantni serum vaši koži prinaša novo svežino in vas pomladi. Vsebuje obilico vlažilnih sestavin, ki koži zagotavljajo vlago podnevi in ponoči.

Ena izmed posebnosti seruma je ekstrakt iz morske alge wakame. Ta je izredno bogata z vitamini, aminokislinami in proteini. Ta formula prispeva k upočasnitvi staranja, odmrle kožne celice regenerira in koži vrača elastičnost.

Serum daje najboljše rezultate s sočasno uporabo regenerativne kreme ali kreme proti staranju oz. dnevne in nočne kreme.

Uporaba

Serum nanesite na čisto kožo in počakajte nekaj minut, preden nanesete kremo po lastni izbiri.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Računam, da ste se prebili skozi goščavo teoretičnih izhodišč in prepoznali Gestalt kot preplet raznovrstnih šol, pogledov in rnišljenj, celostni pristop pa kot njegov dejavni del, ki ponuja nekaj !lovega, drugačnega od utečenih vzorcev, prepričanj in navad, pa vendar ne povzroča hudih preobratov, saj se nikomur ne vsiljuje. Želi pa biti sodoben na drugačen način, kot bi rade bile sodobne učno-vzgojne ustanove, saj si prizadeva oblikovati osebnost v celoti, ne le ponujati znanja. Vključuje nova spoznanja in hkrati ohranja stare modrosti, vendar v novih razmerjih, na nov način. Ponuja tisto, kar potrebuje osebnost v razvoju, če hoče resnično postati splet dogajanj genetike in okoliščin, nagnjenj, hrepenenj in hotenj. V tem pristopu ni nič linearnega, tako kot ne v osebnosti, saj se razsežnosti medsebojno prepletajo. Če si jih predstavljam geornetrično, tako da s pravokotnico na črto oblikujem ploskev in s pravokotnico na ploskev prostor, nadaljujem lahko tako, da s »pravokotnico« na prostor oblikujem čas itd.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sanovita Sanovita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov