Sanovita krema za problematično kožo, 200 mL

Vsebuje zelišča, ki pozitivno vplivajo na globinsko čiščenje kože, obenem pa ne moti delovanja žlez v podkožnem tkivu. Vsebuje zelišča, ki pozitivno vplivajo na globinsko čiščenje kože, obenem pa ne moti delovanja žlez v podkožnem tkivu.
14844 14844

Ocene in mnenja

Opis

Sanovita krema je namenjena negi problematične kože. Krema je vlažilna in primerna za dnevno uporabo. Glavna sestavina kreme so zelišča, ki globinsko očistijo kožo.

Kako jo uporabljamo? 

Kožo najprej očistimo z obnovitvenim (repair) tonikom (očiščene pore), nato pa nanesemo Sanovita kremo. Tako je zagotovljeno močnejše in dolgotrajnejše učinkovanje, saj krema ostane na površini povrhnjice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Človeški krvni serum ima npr. podobno sestavo kot morska voda. Človekova zavest kot metafizični, nematerialni in neenergetski del osebnosti je prav tako prisotna v naravi kot t. i. kozmična zavest oz. vedenje vsega o vsem. Če to razsežnost pojmujete kot božje bivanje, je v vas prisotna prav tako kot vse ostale. Isti odnosi torej, ista pravila in ista snov, ali kot je zapisal Shakespeare: » .. iz take smo snovi kot sanje ... «
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sanovita Sanovita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja