Sanovita mleko za odstranjevanje ličil, 200 mL

Čistilno mleko je lahko in nežno, namenjeno odstranjevanju makeupa in nečistoč z obraza, vratu in oči. Čistilno mleko je lahko in nežno, namenjeno odstranjevanju makeupa in nečistoč z obraza, vratu in oči.
14837 14837

Ocene in mnenja

Opis

Sanovita čistilno mleko očisti vašo kožo in jo ohranja mehko. Mleko za odstranjevanje ličil učinkovito očisti kožo in odstrani makeup ter druge nečistoče na obrazu.

Uporaba

Mleko nanesemo na vrat, oči in obraz, pri čemer si pomagamo s kosom bombaža ter nežno odstranimo makeup. Izdelek je zelo učinkovit in prijazen koži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Tej ugotovitvi bi lahko dodali, da bi bilo potrebno še tisto, kar ostane v njem merljivega, dopolniti z duhovnostjo, tj. osnovami umetnosti in etike. Sicer bo ostala ločnica med razumskim in duhovnim tako toga, kot jo je zastavil Descartes. Gre torej za dovolj tvegan znanstven pristop in veliko ustvarjalno skušnjavo, saj lahko raziskovalec nehote (ali hote!?) zdrsne iz izrekljivega v neizrekljivo in začne mistificirati duhovnost ali znanstveno razlagati mistiko. Takrat raziskave ne uspe več miselno obvladati. Resnica je opredeljiva le na dva načina: ali kot razumsko dogajanje samo po sebi ali kot mistična predstava o resnici. V prvem primeru so gospodarji resnice ljudje, v drugem bogovi. Kadar je duhovnost sestavni del dejanskega sveta, je dostopna razumu in znanosti. Nadmaterialno (duhovno) ni nujno tudi mistično, saj ostaja še naprej dostopno zavesti, če le ni vezano na nadčutna oz. onstranska doživetja (transcendentalnost), ne gre za omamljenost od drog ali za bolezen (halucinacije).
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sanovita Sanovita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja