Sanovita tonik za problematično kožo, 200 mL

Prvi korak pri negi nečiste in problematične kože je čiščenje. Prvi korak pri negi nečiste in problematične kože je čiščenje.
14843 14843

Ocene in mnenja

Opis

Obnovitveni tonik je sestavljen iz zelišč, ki pomaga preprečevati razdraženost kože, izboljša globinsko čiščenje por ter tonizira kožo. S toniziranjem in čiščenjem povečamo učinek Repair kreme in pudra za kožo DETOXAMIN.
 
Prvi korak pri negi nečiste in problematične kože je čiščenje. Zaradi vsebnosti naravnih sestavin primeren tudi za dolgotrajno uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Vsaka stroka osebnost opredeljuje po svoje. Moje opredelitve bi rade bile celostne, a bo v njih močna sled medicine in antropologije, ki se veže nanjo. Pesnik bi dodal še marsikaj, kar meni ni dano, saj je v osebnosti zajeta duhovna vsebina, ki je znanstvene stroke ne zmorejo opredeliti, po drugi strani pa je tako močno vezana na dogajanja v okolju, da jo okolje oblikuje bolj kot človek okolje. Gre za zavest o povezanosti vsega Z vsem, za oblikovanje skladnosti in ustvarjalnosti ob najmanjši možni izgubi energije. Gestalt nima jasne teorije osebnosti, pač pa si osebnost predstavlja kot težnjo po uresničitvi sebe v skladu z antropologijo in fiziologijo. V ospredju je optimizem in z njim premišljeno izbrane rešitve, saj so neustrezno izbrane možnosti v evoluciji propadle. Ugodne izkušnje pa se iz roda v rod nalagajo v skupno genetsko doto, ki oblikuje naše socialno vedenje. V tem je modrost organizma, ki jo je vredno upoštevati, saj smo ljudje predvsem sestavni del narave.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sanovita Sanovita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja