Savederm šampon za pse in mačke z občutljivo kožo, 250 mL

Savederm šampon je primeren za vsako kožo z alergijskimi in senzibilizacijskimi spremembami. Savederm šampon je primeren za vsako kožo z alergijskimi in senzibilizacijskimi spremembami.
596663 14800

Ocene in mnenja

Opis

Šampon za občutljivo kožo za pse in mačke

Sestava:

Alfa ketoglutarna kislina 0,05 g, mlečne kislina 2,3 g, sirotka v mikrokapsulah 0,2 g, žajbljev glikolni ekstrakt 0,2 g, dodatki do 100 g.

Indikacije:

Zaradi hipoalergijskega delovanja sirotke in antialergijskega učinka žajbljevega ekstrakta, alfa ketoglutame in mlečne kisline je Savederm šampon primeren za vsako kožo z alergijskimi in senzibilizacijskimi spremembami.

Odmerki in način uporabe:

Pred uporabo preberite priložena navodila.

Doze in način dajanja:

Kožo navlažimo z mlačno vodo, šampon nanesemo na kožo in nežno masiramo. Čez nekaj minut speremo z vodo. Po potrebi ponovimo. Sebo zero je klinično preizkušen. Uporabljamo ga lahko tudi za mladiče. Ob pravilni uporabi je 90 % biološko razgradljiv.

Način shranjevanja:

V suhem prostoru pri temperaturi + 25°C, zunaj dosega otrok. Oprema: 250 ml plastenka

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Homeopatija
Oko spirajte trikrat na dan z mešanico dela tinkture navadne smetlike in 10 delov vrele vode ter zaužijte pet tablet Ferrum phos 6e, raztopljen ih v vroči vodi, štirikrat na dan. Druga učinkovita zdravila so še: Belladonna 6e; Aconite 6e (vnetja na začetni stopnji), Apis 6e (hude bolečine s srbenjem in z mehurji), Euphrasia 6e (pekeče, občutljive oči), Mereurius eorrosivus 6e (lepljive veke), Pulsarilla 6e (srbeče oči z izeedkom), Arsenicum album 6e (vroče, solzeče se oči).
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede