Scholl krema za mehčanje trde kože, 60 mL

Mehča poroženelo kožo brez da bi škodila koži, kožo izdatno vlaži in ji zagotavlja hranljive snovi. Mehča poroženelo kožo brez da bi škodila koži, kožo izdatno vlaži in ji zagotavlja hranljive snovi.
475637 8125

Ocene in mnenja

Opis

Stopala niso vedno vsem na očeh vendar vsekakor kažejo stopnjo urejenosti vsakega človeka. Debela plast poroženele kože kazi še tako lepo obleko ali čevlje.  Za stopala lahko veliko naredite tudi sami. Scholl ima v svojem asortimanu popolnoma nov izdelek, ki vam bo pri tem pomagal.

Klinično dokazano nežno odstrani poroženelo kožo v samo 7. dneh.

Za urejena in naravno lepa stopala:

-Vsebuje naravno sestavino, ki mehča kožo
-Ne masti kože
-Se hitro vpija
-Je dermatološko testirana
-Ne vsebuje parfuma
-Je hipoalergijska

Kombinacija olja breskovih koščic, aloe vere, alantoina*  in sadnih kislin mehča poroženelo kožo brez da bi škodila koži, kožo izdatno vlaži in ji zagotavlja hranljive snovi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Skupni obrok osrečuje in je zdrav
Hrana povezuje in ustvarja skupnost. To pa je zelo pomembno za otroka in vso družino. Kadar je le mogoče, jejte skupaj, najbolje opoldne, bodisi da sta v dvoje ali z vso družino. V prvih letih postavljate temelje za navade, ki jih bo pozneje težko spremeniti. V vaših rokah je, ali bosta hladilnik in televizor središče družinskega življenja, ali pa jedilna miza, ob kateri se ne le je, ampak tudi pogovarja, smeje in včasih tudi sprička. Vaš malček je del dneva v vrtcu, kjer se igra in prav tako je - tudi tam imajo skupinski obroki pomembno vlogo. Koristno bi bilo, če bi lahko otroke v vrtcu pri obroku kdaj obiskali starši.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Scholl Scholl
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja