Scholl Odour Control anti-perspirant sprej za noge, 150 mL

Scholl Odour Control anti-perspirant sprej za noge je učinkovita zaščita pred vonjem stopal. Scholl Odour Control anti-perspirant sprej za noge je učinkovita zaščita pred vonjem stopal.
519413 3572

Ocene in mnenja

Opis

Scholl Odour Control anti-perspirant sprej za noge je učinkovita zaščita pred vonjem stopal.

Pršilo obdrži noge sveže in suhe.

Uporaba spreja

Pred uporabo pretresite posodo. Sprej pršite na noge enakomerno z razdalje 15 cm.

Sestavine izdelka

Butan, Izobutan, Propan, Aluminijev Klorohidrat, Ciklopentasiloksan, Cikloheksilsiloksan, Disteardimonium hectorite, Parfum, Propilen karbonat, Benzil salicilat, Heksil Cinnamal, Linalool, Citronellol, Kumarin, Limonen, Eugenol, Cinnamyl alkohol

Opozorila

Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 ° C / 122 ° F. Po uporabi ne luknjajte ali sežigajte. Zaščitite pred vročino, vročimi površinami, iskrami, odprtim plamenom in drugimi viri vžiga. Ne kadite. Ne pršite v odprt ogenj ali druge vire vžiga. Izogibajte se namernemu vdihavanju. Namerno vdihavanje izdelka lahko škoduje vašemu zdravju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Študije trihomonoze pri črnkah v Afriki in afriško-ameriških ženskah v ZDA, pri katerih je ta okužba zelo razširjena, kažejo, da Trichomonas vaginalis oz. vnetje, ki ga povzroči, vodi do veliko večjega prenosa oz. bolj pogostega aidsa kakor pri populaciji, ki s tem parazitom ni okužena (Sorvillo in sod., 2001, Shafir in sod., 2009).
Tudi pri moškem lahko povzroča okužbo spolnih organov in sečil, vendar v lažji obliki. Vnetje lahko spremlja bolečina pri mokrenju in rahel jutranji izcedek. Infekcija lahko preide na zadnji predel sečnice in v obsečnico, postane kronična in povzroča znake nespecifičnega uretritisa. (Skerk in sod., 2002, Schwebke in Burgess 2004, Mabey in sod., 2006).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Scholl Scholl
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov