Scudotex ženske dokolenke 140 DEN, 1 dokolenke

Scudotex ženske dokolenke 140 DEN so preventivne ženske kompresijske nogavice, na voljo v več izvedbah.
489174 9676
This product is sold out

Ocene in mnenja

Opis

Opozorilo: tabelo velikosti najdete pod sliko izdelka s klikom na: Podrobnejša navodila!

Ženske hlačne nogavice- prožne (raztegljive) ženske hlačne nogavice, različna gostota tkanja (40 DEN, 70 DEN, 140 DEN, 180 DEN), kompresijske, narejene na principu mrežnega tkanja, dvojno elastično tkanje, ojačan petni del, ojačan ter anatomsko oblikovan hlačni del, v klasični izvedbi, izvedba za nosečnice ter za ženske z močnejšo- poudarjeno postavo, tudi v izvedbi z odprtino v hlačnem delu (821) . V več barvnih odtenkih.
 
Preventivne ženske kompresijske nogavice, na voljo v več izvedbah- kot dokolenke, hlačne nogavice ter samostoječe nogavice, v več barvnih odtenkih, tudi kot nogavice za nosečnice, za ženske z močnejšo- poudarjeno postavo ter v izvedbi z odprtino v hlačnem delu (821). Različna gostota tkanja (40 DEN, 70 DEN, 140 DEN, 180 DEN). Za moške kot dokolenke, v več barvnih odtenkih. Unisex potovalne dokolenke, v več barvnih odtenkih. Posebna linija terapevtskih nogavic z možnostjo prilagoditve specifičnim težavam nog, v izvedbah K1 in K2.
Nogavice so prefinjenega, prosojnega izgleda, kar jih skupaj s kompresijo dokazano uvršča med enega izmed učinkovitih načinov za preprečevanje ter lajšanje težav bolečin v nogah v primeru pojava krčnih žil, edema, pri otekanju gležnjev ter pri občutku mravlincev v nogah. Za lažje noge in boljše počutje vaših nog.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kap

Koga lahko bolezen prizadene?
Hemoragična kap. Redkeje je vzrok za kap krvavenje v možganih zaradi napake v zgradbi ožilja ali zaradi nesreče.

Arterioskleroza, glavni vzrok za kap, je posledica različnih rizičnih faktorjev, ki to bolezen omogočajo. Mednje sodijo visok krvni tlak, večja količina maščob v krvi, sladkorna bolezen, kajenje, prekomerna telesna teža, premalo gibanja, stres in psihične obremenitve, visoka starost in dedne lastnosti. Če je v družini prišlo do kapi, so takšne dedne lastnosti najverjetneje prisotne.

Poleg tega pa lahko kap povzročijo tudi bolezni srca (srčno popuščanje, napaka srčne zaklopke, motnje srčnega ritma), migrene ali jemanje kontracepcijskih tabletk (predvsem v kombinaciji s kajenjem).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Scudotex Scudotex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja