x
Vse kategorije
Scudotex ženske hlačne nogavice 40 DEN, 1 nogavice
Scudotex ženske hlačne nogavice 40 DEN, 1 nogavice
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Scudotex ženske hlačne nogavice 40 DEN, 1 nogavice

Proizvajalec: Scudotex
Preventivne ženske kompresijske nogavice, na voljo v več izvedbah.
Cena: 0,00 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Težavaboleče vene nog, bolečine v nogah, krčne žile, vene, žile
Tip izdelkanogavice

Ocene in mnenja

Opis

Opozorilo: tabelo velikosti najdete pod sliko izdelka s klikom na: Podrobnejša navodila!

Ženske hlačne nogavice- prožne (raztegljive) ženske hlačne nogavice, različna gostota tkanja (40 DEN, 70 DEN, 140 DEN, 180 DEN), kompresijske, narejene na principu mrežnega tkanja, dvojno elastično tkanje, ojačan petni del, ojačan ter anatomsko oblikovan hlačni del, v klasični izvedbi, izvedba za nosečnice ter za ženske z močnejšo- poudarjeno postavo, tudi v izvedbi z odprtino v hlačnem delu (821) . V več barvnih odtenkih.

Preventivne ženske kompresijske nogavice, na voljo v več izvedbah- kot dokolenke, hlačne nogavice ter samostoječe nogavice, v več barvnih odtenkih, tudi kot nogavice za nosečnice, za ženske z močnejšo- poudarjeno postavo ter v izvedbi z odprtino v hlačnem delu (821). Različna gostota tkanja (40 DEN, 70 DEN, 140 DEN, 180 DEN). Za moške kot dokolenke, v več barvnih odtenkih. Unisex potovalne dokolenke, v več barvnih odtenkih. Posebna linija terapevtskih nogavic z možnostjo prilagoditve specifičnim težavam nog, v izvedbah K1 in K2.
Nogavice so prefinjenega, prosojnega izgleda, kar jih skupaj s kompresijo dokazano uvršča med enega izmed učinkovitih načinov za preprečevanje ter lajšanje težav bolečin v nogah v primeru pojava krčnih žil, edema, pri otekanju gležnjev ter pri občutku mravlincev v nogah. Za lažje noge in boljše počutje vaših nog.

Priloge

Ali ste vedeli

Kap

Koga lahko bolezen prizadene?
Posledice kapi so glede na položaj in velikosti poškodovanega dela možganov zelo različne: lahko segajo od komaj opaznih motenj prek srednjih omejenosti do trajne potrebe po negi in ležanju v postelji.

Pogosto ostane različno močna polovična ohromelost telesa, ki lahko prizadene roke, noge, trup in spodnjo polovico obraza. Najprej je ohromelost zelo rahla, pozneje se lahko napetost v mišicah poveča, dokler ne postanejo krčevite (spastičnost).

Pri prizadetih ljudeh, ki hodijo s palico, se pojavi karakteristična drža: glava je obrnjena proti prizadeti strani telesa, ohromela roka pa je upognjena in stisnjena k telesu. Bolna noga je iztegnjena in bolnik jo obrnjeno navznoter vleče za sabo. Peta ne pride do tal, prsti pa so ukrivljeni.

Poleg tega lahko pride tudi do ohromelosti obraza, večinoma le ene polovice. Mogoče so motnje pri govoru, vidu, prepoznavanju in usklajenosti. Lahko pride tudi do vpliva na ravnotežje; prizadeti pa lahko izqubi nadzor tudi nad mehurjem in črevesjem.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Težavaboleče vene nog, bolečine v nogah, krčne žile, vene, žile
Tip izdelkanogavice

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.