Scudotex ženske hlačne nogavice 40 DEN, 1 nogavice

Preventivne ženske kompresijske nogavice, na voljo v več izvedbah.
480304 9687
This product is sold out

Ocene in mnenja

Opis

Opozorilo: tabelo velikosti najdete pod sliko izdelka s klikom na: Podrobnejša navodila!

Ženske hlačne nogavice- prožne (raztegljive) ženske hlačne nogavice, različna gostota tkanja (40 DEN, 70 DEN, 140 DEN, 180 DEN), kompresijske, narejene na principu mrežnega tkanja, dvojno elastično tkanje, ojačan petni del, ojačan ter anatomsko oblikovan hlačni del, v klasični izvedbi, izvedba za nosečnice ter za ženske z močnejšo- poudarjeno postavo, tudi v izvedbi z odprtino v hlačnem delu (821) . V več barvnih odtenkih.

Preventivne ženske kompresijske nogavice, na voljo v več izvedbah- kot dokolenke, hlačne nogavice ter samostoječe nogavice, v več barvnih odtenkih, tudi kot nogavice za nosečnice, za ženske z močnejšo- poudarjeno postavo ter v izvedbi z odprtino v hlačnem delu (821). Različna gostota tkanja (40 DEN, 70 DEN, 140 DEN, 180 DEN). Za moške kot dokolenke, v več barvnih odtenkih. Unisex potovalne dokolenke, v več barvnih odtenkih. Posebna linija terapevtskih nogavic z možnostjo prilagoditve specifičnim težavam nog, v izvedbah K1 in K2.
Nogavice so prefinjenega, prosojnega izgleda, kar jih skupaj s kompresijo dokazano uvršča med enega izmed učinkovitih načinov za preprečevanje ter lajšanje težav bolečin v nogah v primeru pojava krčnih žil, edema, pri otekanju gležnjev ter pri občutku mravlincev v nogah. Za lažje noge in boljše počutje vaših nog.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kap

Koga lahko bolezen prizadene?
Posledice kapi so glede na položaj in velikosti poškodovanega dela možganov zelo različne: lahko segajo od komaj opaznih motenj prek srednjih omejenosti do trajne potrebe po negi in ležanju v postelji.

Pogosto ostane različno močna polovična ohromelost telesa, ki lahko prizadene roke, noge, trup in spodnjo polovico obraza. Najprej je ohromelost zelo rahla, pozneje se lahko napetost v mišicah poveča, dokler ne postanejo krčevite (spastičnost).

Pri prizadetih ljudeh, ki hodijo s palico, se pojavi karakteristična drža: glava je obrnjena proti prizadeti strani telesa, ohromela roka pa je upognjena in stisnjena k telesu. Bolna noga je iztegnjena in bolnik jo obrnjeno navznoter vleče za sabo. Peta ne pride do tal, prsti pa so ukrivljeni.

Poleg tega lahko pride tudi do ohromelosti obraza, večinoma le ene polovice. Mogoče so motnje pri govoru, vidu, prepoznavanju in usklajenosti. Lahko pride tudi do vpliva na ravnotežje; prizadeti pa lahko izqubi nadzor tudi nad mehurjem in črevesjem.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Scudotex Scudotex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja