x
Vse kategorije
Scudotex ženske nosečniške hlačne nogavice 70 DEN - odtenek Visone, 1 nogavice
Scudotex ženske nosečniške hlačne nogavice 70 DEN - odtenek Visone, 1 nogavice
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Scudotex ženske nosečniške hlačne nogavice 70 DEN - odtenek Visone, 1 nogavice

Proizvajalec: Scudotex
Cena: 0,00 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Kdo uporablja?nosečnice
Težavaboleče vene nog, bolečine v nogah, krčne žile, vene, žile
Tip izdelkanogavice

Ocene in mnenja

Opis

Opozorilo: tabelo velikosti najdete pod sliko izdelka s klikom na: Podrobnejša navodila!

Ženske hlačne nogavice- prožne (raztegljive) ženske hlačne nogavice, različna gostota tkanja (40 DEN, 70 DEN, 140 DEN, 180 DEN), kompresijske, narejene na principu mrežnega tkanja, dvojno elastično tkanje, ojačan petni del, ojačan ter anatomsko oblikovan hlačni del, v klasični izvedbi, izvedba za nosečnice ter za ženske z močnejšo- poudarjeno postavo, tudi v izvedbi z odprtino v hlačnem delu (821) . V več barvnih odtenkih.

Preventivne ženske kompresijske nogavice, na voljo v več izvedbah- kot dokolenke, hlačne nogavice ter samostoječe nogavice, v več barvnih odtenkih, tudi kot nogavice za nosečnice, za ženske z močnejšo- poudarjeno postavo ter v izvedbi z odprtino v hlačnem delu (821). Različna gostota tkanja (40 DEN, 70 DEN, 140 DEN, 180 DEN). Za moške kot dokolenke, v več barvnih odtenkih. Unisex potovalne dokolenke, v več barvnih odtenkih. Posebna linija terapevtskih nogavic z možnostjo prilagoditve specifičnim težavam nog, v izvedbah K1 in K2.
Nogavice so prefinjenega, prosojnega izgleda, kar jih skupaj s kompresijo dokazano uvršča med enega izmed učinkovitih načinov za preprečevanje ter lajšanje težav bolečin v nogah v primeru pojava krčnih žil, edema, pri otekanju gležnjev ter pri občutku mravlincev v nogah. Za lažje noge in boljše počutje vaših nog.

Priloge

Ali ste vedeli

Kap

Se je kapi mogoče izogniti?
Če se izognete tveganjem, da bi dobili arteriosklerozo, se s tem lahko izognete tudi kapi. Zato je pomemben zdrav potek življenja: brez stresa in psihičnih obremenitev, paziti je treba na telesno težo, opustiti kajenje, se dovolj gibati in imeti uravnovešeno prehrano. Za ljudi, ki imajo pogosto migrene, je pomembno, da se odpovedo kajenju, ker se tveganje ob takšni kombinaciji večkrat poveča. V tem primeru je za ženske primerno, da izberejo druga kontracepcijska sredstva kot alternativo namesto kontracepcijskih tabletk.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Intenzivna športna aktivnost v nosečnosti?

Vprašanje: Sem v 8. tednu nosečnosti in se aktivno ukvarjam s športom, predvsem tekom in pohodništvom. Ker tek treniram, imamo enkrat tedensko tudi intervalne treninge, kar pomeni, da pulz naraste do 90 % maksimalnega srčnega utripa. Na pregledu... preberi več...

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Kdo uporablja?nosečnice
Težavaboleče vene nog, bolečine v nogah, krčne žile, vene, žile
Tip izdelkanogavice

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.