x
Vse kategorije
Scudotex ženske samostoječe nogavice 70 DEN, 1 nogavice
Scudotex ženske samostoječe nogavice 70 DEN, 1 nogavice
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Scudotex ženske samostoječe nogavice 70 DEN, 1 nogavice

Proizvajalec: Scudotex
Cena: 0,00 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Težavaboleče vene nog, bolečine v nogah, krčne žile, vene, žile
Tip izdelkanogavice

Ocene in mnenja

Opis

Opozorilo: tabelo velikosti najdete pod sliko izdelka s klikom na: Podrobnejša navodila!

Ženske hlačne nogavice- prožne (raztegljive) ženske hlačne nogavice, različna gostota tkanja (40 DEN, 70 DEN, 140 DEN, 180 DEN), kompresijske, narejene na principu mrežnega tkanja, dvojno elastično tkanje, ojačan petni del, ojačan ter anatomsko oblikovan hlačni del, v klasični izvedbi, izvedba za nosečnice ter za ženske z močnejšo- poudarjeno postavo, tudi v izvedbi z odprtino v hlačnem delu (821) . V več barvnih odtenkih.

Preventivne ženske kompresijske nogavice, na voljo v več izvedbah- kot dokolenke, hlačne nogavice ter samostoječe nogavice, v več barvnih odtenkih, tudi kot nogavice za nosečnice, za ženske z močnejšo- poudarjeno postavo ter v izvedbi z odprtino v hlačnem delu (821). Različna gostota tkanja (40 DEN, 70 DEN, 140 DEN, 180 DEN). Za moške kot dokolenke, v več barvnih odtenkih. Unisex potovalne dokolenke, v več barvnih odtenkih. Posebna linija terapevtskih nogavic z možnostjo prilagoditve specifičnim težavam nog, v izvedbah K1 in K2.
Nogavice so prefinjenega, prosojnega izgleda, kar jih skupaj s kompresijo dokazano uvršča med enega izmed učinkovitih načinov za preprečevanje ter lajšanje težav bolečin v nogah v primeru pojava krčnih žil, edema, pri otekanju gležnjev ter pri občutku mravlincev v nogah. Za lažje noge in boljše počutje vaših nog.

Priloge

Ali ste vedeli

Kap

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Le prizadeta oseba pade v nezavest, je treba neprestano preverjati dihanje in srčni utrip ter v nujnem primeru začeti oživljanje, in sicer z umetnim dihanjem in masažo srca.

Med in po fazi rehabilitacije morajo prizadeti tudi sami prispevati k procesu zdravljenja. Po kapi morajo čim več stvari delati sami, da tako pospešujejo zdravljenje. Prevelika oskrba bližnjih lahko zavira zdravljenje. Pot do samostojnosti lahko skrajša tudi fizioterapevtski program vaj, ki se jih izvaja tudi doma.

Veliko bolnikov si želi oskrbo in nego v lastnem stanovanju. Deležni so finančne in strokovne podpore (zdravstveno zavarovani) in če so izpolnjeni vsi pogoji za nego na domu, omogoči sodelovanje z ambulantno negovaino službo optimalno nego tudi zunaj bolnišnice. Kdor skrbi za dobro organizacijo nege in pridobi potrebno znanje o negovaini praksi, lahko zelo omeji obremenitve. K temu pripomore tudi osebna prilagoditev stanovanja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Težavaboleče vene nog, bolečine v nogah, krčne žile, vene, žile
Tip izdelkanogavice

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.