Sebamed Bebe krema za plenični izpuščaj, 100 g

Sebamed Bebe krema za plenični izpuščaj je inovativna, izredno negovalna kozmetična nega, namenjena zaščiti pleničnega predela otroka pred samimi iritacijami. Sebamed Bebe krema za plenični izpuščaj je inovativna, izredno negovalna kozmetična nega, namenjena zaščiti pleničnega predela otroka pred samimi iritacijami.
941921 13151

Ocene in mnenja

Opis

Sebamed Bebe krema za plenični izpuščaj je inovativna, izredno negovalna kozmetična nega, namenjena zaščiti pleničnega predela otroka pred samimi iritacijami.

Zaščitni film, ki ga formirajo vse sestavine kozmetičnega izdelka nudi dobro zaščito pred urinom in telesnimi izločki otroka. Koža je posledično zaščitena pred delovanjem encimatskih sistmeov, k se nahajajo v človeških izločkih.

Sestavine Sebamed Bebe krema za plenični izpuščaj

Titanijev dioksid - zaščita bele barve, kožo neguje in zaščiti pred škodljivimi vplivi

Lipidna formula - mešanica lipidnih komponent, ki vsebuje koži prijazen lecitin in skvalan, ki deluje zaščitno, pomirja morebitne iritacije in kožo neguje

Pantenol kompleks - kožo neguje, jo regenerira in predvsem pospeši regeneracijo kožne povrhnjice.

Uporaba Sebamed Bebe kreme za plenični izpuščaj

Kremo nanesite na predhodno očiščeno površino pleničnega področja ter ga temeljito zaščitite. Mazilo uporabite ob vsaki menjavi pleničk otroka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srbenje zadnjika

Možno se je okužiti tudi s pitno vodo ali z nošenjem oblek okužene osebe ali spanjem v skupni postelji. Jajčeca podančice se širijo tudi po zraku, npr. pri postiljanju postelje okužene osebe. Našli so jih tudi v zraku in prahu šolskih sob, stranišč in drugih prostorov. Gliste so vidne v blatu kot dva milimetra dolgi odrezani koščki vrvice, ki se premikajo. Pri tem to stanje lahko spremljajo bolečine v trebuhu, kolike, napenjanje in občasno tudi driska.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sebamed Sebamed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov