Sebamed Bebe mleko za telo, 200 mL

Sebamed Bebe mleko za telo je inovativna otrokom prilagojena nega, ki kožo intenzivno pomirja, jo neguje in globinsko nahrani kožo braza in telesa vašega nadobudneža. Sebamed Bebe mleko za telo je inovativna otrokom prilagojena nega, ki kožo intenzivno pomirja, jo neguje in globinsko nahrani kožo braza in telesa vašega nadobudneža.
939111 13161

Ocene in mnenja

Opis

Sebamed Bebe mleko za telo je inovativna otrokom prilagojena nega, ki kožo intenzivno pomirja, jo neguje in globinsko nahrani kožo braza in telesa vašega nadobudneža.

Prednosti Sebamed Bebe mleka za nego telesa

  • vsebuje naravni kompleks lipidov, ki kožo zaščiti in jo neguje
  • lajša morebitne kožne težave vašega otroka
  • koža je zaščitena pred zunanjimi vplivi
  • izdelek ne vsebuje PEG
  • dermatološko in klinično testiran izdelek
  • ne vsebuje mineralnih olj
  • je prijetnega vonja

Mleko za nego telesa Sebamed nudi izrazito in globinsko kozmetično negovanje, ob enem doseže dobro hidrolipidno ravnotežje, s pomočjo kozmetičnega izdelka se navlaženost kože izboljša za kar nekaj 10 odstotkov.

Sestavine kozmetičnega mleka za otroke

Lipidne komponente - sem spadajo predvsem sledeča olja: mandljevo olje, lecitin, skvalan, karitejevo maslo - vsi našteti kožo regenerirajo, jo zaščitijo ter preprečujejo izrazito izhlapevanje vlage. Koža ni več osušena, doseženo je hidro lipidno ravnotežje.

Alantoin in pantenol omogočata hitro regeneracijo kože ter aktinvo vzdrževanje vlažnosti kože.

pH 5.5 - učinkovine, ki so prisotne v negovalnem mleku uravnavajo pH vrednost kože, kar omogoča zaščito kožne bariere, ki ščiti pred vdorom bakterij, virusov in drugih nezaželjenih delcev.

Uporaba Bebe negovalnega mleka

Negovalno mleko nanesite na površino kože, ki naj bo predhodno dobro očiščena. Namreč le čista koža je sposobna privzeti aktivne učinkovine negovalno zaščitnega mleka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Slabokrvnost

Kako slabokrvnost vpliva na vaše življenje?
Pri blagi slabokrvnosti bolnik nima večjih težav, pri hudi slabokrvnosti pa je počutje bolnika slabo in takrat bolnik potrebuje počitek, medtem ko pri blagi slabokrvnosti delazmožnost ni vprašljiva.
Ali in kako lahko nastanek slabokrvnosti preprečite?
Pri preprečevanju slabokrvnosti je potrebna zdrava raznovrstna prehrana. Slabokrvnosti pri vegetarijancih, zlasti veganih, se je mogoče izogniti z doslednim upoštevanjem dietnih načel, ki pomagajo izogniti se pomanjkljivemu vnosu določenih hranilnih snovi - vegetarijanska prehranska piramida. Največji delež le-te predstavlja 5 velikih rastlinskih skupin živil, ki se nahajajo v spodnjem osnovnem delu piramide. To so polnovredna žita (pomemben izvor beljakovin, cinka, železa in drugih mineralov, kompleksih ogljikovih hidratov in dietnih vlaknin), sočivje (grah, fižol, leča, soja, arašidi ... ), ki je pomemben vir beljakovin, vitaminov B skupine, mineralov v sledeh in železa, ki se v prebavilih dobro absorbira ob sočasni prisotnosti vitamina C, povrtnine (pomemben izvor dietnih vlaknin, mineralov, vitaminov), sadje ter oreščki in semena. Vegetarijanci in ženske z dolgimi in/ali močnimi menstruacijami ter nosečnice morajo na to opozoriti svojega osebnega zdravnika, ki bo s potrebnimi laboratorijskimi preiskavami ugotovil morebitno slabokrvnost.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sebamed Sebamed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov