SebaMed hranljiva krema za roke, 75 mL

SebaMed hranljiva krema za roke je inovacija na področju hranilne nege kože rok, še posebej v primerih, ko je le-ta prekomerno uničena in nezaščitena.xq SebaMed hranljiva krema za roke je inovacija na področju hranilne nege kože rok, še posebej v primerih, ko je le-ta prekomerno uničena in nezaščitena.xq
6995 6995

Ocene in mnenja

Opis

SebaMed hranljiva krema za roke je inovacija na področju hranilne nege kože rok, še posebej v primerih, ko je le-ta prekomerno uničena in nezaščitena.

Inovativni kompleks kreme z namenom blaženja vsebuje aloe vero ter regenerativno zaščitno avokadovo olje. Krema za roke naredi oplemeniti kožo rok s kamilico in vitaminom E, ter tako kožo globinsko zaščiti in preprečuje nastanek prekomerno suhe kože in prekomerne iritiranosti. 

Karakteristike kozmetične kreme

  • regenerira kožo rok
  • se hitro vpije v površino kože
  • koža je po negovanju izrazito mehka
  • kožo rok globinsko neguje
  • koža po nanosu postane intenzivno mehka ter zaščitena

Za koga je izdelek primeren?

Primeren je za negovanje normalne do izredno suhe kože rok. 

Dermatološko in klinično testiran izdelek. 

 Ph 5.5 kožo intenzivno zaščiti ter povzroči nastanek kisle barierne zaščite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

FLEGMATIK

Flegmatika dogajanja v okolici sicer ne vznemirjajo, a zna biti odločen, ko je potrebno posredovati v napetostih, ki potrebujejo mirno roko, in pri rutinskih opravilih, ki druge dolgočasijo. Življenje okoli sebe opazuje mirno, celostno. Ni vsiljiv, ne žali drugih in v ničemer ne izstopa. Flegmatik je zadržan in eleganten, prijeten za družbo. Zadev se loteva lahkotno, postopno, vendar zbrano; nikoli se mu ne mudi, nič ga ne razburi, življenje sprejema tako, kot je. Velikopotezni načrti ga ne zanimajo, raje ostaja diskreten, tih, discipliniran in izbranega vedenja. Prijateljev mu zato ne manjka, saj z vsemi shaja dobro; manjka pa mu motivacija za akcijo, zato potrebuje spodbudo. Flegmagtik se rad izogne zlasti dolgoročnejšim ciljem in se raje prepusti lenobnemu uživaštvu, zato mu je treba cilje postaviti in ga ustrezno nagraditi - to ga sicer moti in raje ubere pot manjšega odpora, saj ne mara nadzora in izpostavljanja. Noče biti grešni kozel, kar tudi jasno pove. Navzven je včasih ciničen, da bi prikril lastna čustva, ki jih nerad kaže drugim. Flegmatik je rojen uživač!
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sebamed Sebamed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov