SebaMed Pro! revitalizacijska krema za okrog oči, 15 mL

SebaMed Pro! revitalizacijska krema za okrog oči je inovativna krema, obogatena s probiotiki in izvlečkom morske trave in alg. Utrujenim očem povrne svežino. SebaMed Pro! revitalizacijska krema za okrog oči je inovativna krema, obogatena s probiotiki in izvlečkom morske trave in alg. Utrujenim očem povrne svežino.
5852 5852

Ocene in mnenja

Opis

SebaMed Pro! revitalizacijska krema za okrog oči je inovativna krema, obogatena s probiotiki in izvlečkom morske trave in alg. Utrujenim očem povrne svežino.

PRO! Revitalizirajoča krema za nego predela oči osveži in regenerira utrujen videz kože in pomaga vidno zmanjšati gube v predelu okrog oči.

Medtem, ko probiotični laktokoki in fermentirani lizat krepi kožno pregrado občutljive kože, je fucus vesiculosus ali izvleček alge Fucus gonilna sila za globinsko regeneracijo kože.

SebaMed Pro! revitalizacijska krema za okrog oči je inovacija na področju borbe  s prostimi radikali, pomirja razdraženo kožo, izboljšuje elastičnost in celo hidrira kožo. Ker je predel okoli oči tako zelo občutljiv, da potrebuje veliko vlage je negovanje s to kremo nuja.

Zelo hranljivo avokadovo olje, karitejevo maslo in hialuronsko kislino je zgolj nekaj izmed zelo kvalitetnih sestavin kozmetične kreme. 

Indikacije za uporabo kozmetičnega izdelka in ostale karakteristike

  • Za regeneracijo obstoječih znakov staranja kože
  • Za težave z občutljivo kožo in vse, ki nosijo kontaktne leče
  • Za vsakodnevno uporabo zjutraj in zvečer
  • Dermatološko in oftalmološko / klinično preizkušeno

Lastnost Sebamed kreme za negovanje kože okrog oči  nudi vidno zmanjšanje globine očesnih gub in gubic. Pooveča se odpornost kožne barierne funkcije, zaščita kože je vidno izboljšana. 

Krema, ki je obogatena z mikroorganizmi izboljša obnovo kože, ob enem pa vidno izboljša stanje in odstrani moreb itne znake staranja. 

Zakaj probiotiki v kremi SebaMed Pro!?

Sodelovanje probiotikov in preostalih sestavin kreme, ki delujejo sinergistično je ena izmed kozmetičnega izdelka. 

Probiotikom se tudi v segmentu prehranskih dopolnil ne sme pripisovati posebnih zaslug - vsi pa vemo, da je stanje čoveškega organizma brez mikroorganizmov, predvsem pa pomanjkanje le-teh v organuzmu izredno problematično. Pomanjkanje bakterijskih kultur predvsem v prebavni cevi vodi do številnih zapletov, predvsem na področju zdravja in dobrega počutja. 

Sodelovanje kožnih celic in mikroorganizmov na površini je prav tako izrednega pomena. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Vrtna kreša
Lepidium sativum
 Nahajališča

Večinoma samo gojeno v vrtovih ali na poljih, redko podivjano ob poteh in na raznih nasutih predelih.

Rastlina izvira iz zahodne in srednje Azije, v Sredozemlju pa so jo gojili že v antičnih časih. Iz sredozemskih dežel so jo zanesli v samostanske vrtove in nato po vsej srednji Evropi.

Danes najdemo skoraj na vsaki zelenjavni tržnici sadike, vzgojene v kartonastih posodah. Gorčični glikozidi dajejo kreši rahlo pekoč okus. Kalice vsebujejo veliko vitaminov in so manj pekoče kot odrasle rastline, zato so priljubljena začimbnica za solate, omake ter skutine in krompirjeve jedi. Domače gojenje vrtne kreše je zelo preprosto - semena posejemo na vlažen papir v plitvi skledi, lahko tudi skupaj s semeni bele in črne ogrščlce, ki imata podobno uporabne kalice.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sebamed Sebamed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov