Sedabuccil - pastile za grlo, 30 pastil

<p>Sedabuccil pastile za grlo so inovativno prehransko dopolnilo, ki deluje na 4 različne načine z namenom intenzivnej&scaron;ega učinka.</p>

Sedabuccil pastile za grlo so inovativno prehransko dopolnilo, ki deluje na 4 različne načine z namenom intenzivnejšega učinka.

421189 8195

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sedabuccil pastile za grlo so inovativno prehransko dopolnilo, ki deluje na 4 različne načine z namenom intenzivnejšega učinka.

Sedabuccil je prehransko dopolnilo obogateno s sladilom, zelišči ter encimi ter je narejeno v inovativnih francoskih laboratorijih 3 Chenes.

Prehransko dopolnilo je mešanic 5 rastlinskih ekstraktov ter papaina in amilaze, ki spadata v skupino encimov.

Za koga so Sedabuccil pastile primerne?

Izdelek je primeren za odrasle ter otroke, ki naj bodo starejši od 6 let.

Delovanje encimov je lahko pri mlajših otrocih problematično in pogosto prmeočno, zato naj izdelek uporalbjajo predvsem otroci nad 6 letom starosti ali kasneje.

Izdelek vsebuje ekstrakt žajblja, ki deluje blagodejno, primeren je za intenzivno zaščito ter delovanje v ustni votlini, obloži vitalne predele ustne sluznice ter posledično deluje blagodejno.(On hold Botanicals)

Ingver - v prehranskem dodatku je prisoten tudi ingver, ki velja za učinkovito zelišče.

Uporaba Sedabuccil pastil

Dnevno poližite do 6 pastil. Pastile poližite in ne zdrobite z zobmi, saj je posledično učinek delovanja pastil izrazito majhen. Namen je predvsem, da aktivne učinkovine prehranskega dopolnila obložijo sluznice, vitalne predele v ustih, glasilke itd.

Sestavine prehranskega dodatka (6 pastil)

Ekstrakt grenivke: 750 mg

Izvleček žajblja: 252 mg

Ingver: 252 mg

Erysimum ekstrakt: 168 mg

Papain: 7 mg (600.000 CEIP enot)

Alfa-amilaza: 3000U CEIP

Guimauve : 126 mg

Kapaciteta pakiranja: 30 tablet

Neto teža: 23,7 g

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Izdelki za vneto grlo!

Ljudje pogoltnemo slino v povprečju petkrat na minuto, zato se lahko dokaj hitro zavemo bolečine v predelu grla. Ta je lahko kratkotrajna in traja le nekaj dni ali pa vztraja tudi več tednov oz. mesecev....

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: 3 Chenes Beaute 3 Chenes Beaute
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov