Selen A-C-E Special prehranski dodatek, 30 tablet

<strong>Selen A-C-E Special je prehranski dodatek obogaten z elementom v sledovih selenom, ki je za normalno funkcijo organizma izrednega pomena.</strong><br> Selen A-C-E Special je prehranski dodatek obogaten z elementom v sledovih selenom, ki je za normalno funkcijo organizma izrednega pomena.
446815 27752

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Selen A-C-E Special je prehranski dodatek obogaten z elementom v sledovih selenom, ki je za normalno funkcijo organizma izrednega pomena.

Izdelek Selen A-C-E tako poskrbi, da se količina prostega selena na izčrpa - v telesu se ne nahaja kot povsem prosta oblika selena, pač pa se veže na organsko molekulo ter se v organizmu nahaja v obliki selen-cisteina ter selen-metionina.

Selen naš organizem ni sposoben sintetizirati sam, zato ga je venomer potrebno nadomeščati. Najenostavneje to storite tako, da se prehranjujete z raznovrstno prehrano, ki je obogatena s selenom. V kolikor to ni mogoče pa zaužijte prehranski dodatek Selen A-C-E.

Sestavina100 g tablet vsebuje% RDA
Kalorije 70,6 kcal (297,5 kJ)  
Jajčni beljak 5,2 g  
Ogljikovi hidrati 8,6 g  
Maščobe 1,95 g  
Vlaknine 0,98 g  
Vitamin C 34,1 mg 187,5
Vitamin E 8,2 mg 300
Vitamin A 341 mg 187,5
Selen (naravno vezan) 22.7 mg 181,8

 

 

 

 

 

 


Selen je pomemben mikro element, ki vodi številne procese znotraj celice in organizma. Vitalne funkcije organizma so v primeru pomanjkanja okrnjene, zato je uspešno nadomeščanje le tega izjemnega pomena. Selen lahko pridobivamo s pomočjo prehranskih dopolnil ali raznovrstne s selenom obogatene prehrane.

Selen A-C-E predstavlja mešanico vitaminov ter selena, ki skupaj tvorijo učinkovit sistem za antioksidativno zaščito organizma.

Uporaba Selen A-C-Edopolnila

Popijte po 1 tableto dopolnila s kozarcem vode. Izdelek ne jemljte na tešče.

Ostale prednosti selena
- selen pripomore k izboljšanju imunskega sistema
- pripomore k lasem ter nohtom
- ima pomembno vlogo pri nastanku moških spolnih celic

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja