Sensilab SlimJOY BootBurn Intensive, 15 vrečk

Sensilab SlimJOY BootBurn Intensive je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno intenzivni podpori vsem, ki se aktivno gibljejo in udejstvujejo v športnih in drugih telesnih aktivnostih. Sensilab SlimJOY BootBurn Intensive je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno intenzivni podpori vsem, ki se aktivno gibljejo in udejstvujejo v športnih in drugih telesnih aktivnostih.
547140 9659

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sensilab SlimJOY BootBurn Intensive je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno intenzivni podpori vsem, ki se aktivno gibljejo in udejstvujejo v športnih in drugih telesnih aktivnostih.

Sensilab SlimJOY BootBurn Intensive vsebuje

Svetol - aktivni kompleks učinkovin, aktivne učinkovine s sinergističnim delovanjem

ekstrakt ingverja - vse o njegovem delovanju in vlogi v prehranskem dopolnilu na gornji povezavi.

semena kole

B3 vitamin ima v organizmu zelo pomembno vlogo. Ima pomembno vlogo pri reakcijah metabolizma, pretvarjanju zaužite prehrane v energijo in energijske zaloge

Uporaba prehranskega dopolnila Sensilab SlimJOY BootBurn Intensive

Odmerite po 1 vrečko, ki jo raztopite v 2 decilitrih navadne vode ali najljubšega soka. Tako pripravljen napitek spijte po obroku.

Posebno opozorilo: izdelek vsebuje kofein in sicer v koncentraciji 88 mg na eno vrečko, zato prehransko dopolnilo ni primerno za otroke, nosečnice in dojilje.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nosečnost - posebno obdobje v življenju

Četrti mesec (13.-16. teden).
Plod lahko premika glavo, naguba čelo, dela gri mase, premika prste na rokah in nogah ter brca z rokama in nogama. Nebo se zapre in začne požirati: od 13. tedna naprej pije plodno vodo in jo ponovno izloča v obliki urina nazaj v plodno vodo, ki se popolnoma izmenja na vsake tri ure. V teku mesecev posteljica prevzame svojo oskrbovalno in čistilno funkcijo: otrok začne dobivati vse hranilne snovi od matere, njegovi izločki pa se odstranjujejo prek posteljice. Izmenjava se nikoli ne izvrši neposredno: posteljica leži kot filter med dvema krvnima obtokoma (»placentarna pregrada«) - otrok ima tudi drugo krvno skupino, a zato v materinem organizmu ne pride do zavrnitvene reakcije.

Približno v 14. ali 15. tednu začne materi rasti trebuh. Njeno srce bije močneje kot pred nosečnostjo, prebava se upočasni, pri čemer so mogoče težave.

V 15. tednu lahko otrok okuša in otipa ter razlikuje med svetlim in temnim. Čeprav njegovi možgani še niso dozoreli, se odziva na zunanje vplive, kot je hrup. Ima že popolnoma razvite zobe. Ob koncu četrtega meseca je velik približno kot pomaranča.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sensilab Sensilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov