Sensilab Slimjoy Booty gel za zadnjico, 150 mL

Sensilab Slimjoy Booty gel je inovativni regenerativni gel, namenjen delovanju predvsem na predelu zadnjice, trebuha, stegenjskih predelov in tudi rok. Gel vsebuje Garcinijo Cambogio ter tudi druge aktivne učinkovine, ki pripomorejo k procesu. Sensilab Slimjoy Booty gel je inovativni regenerativni gel, namenjen delovanju predvsem na predelu zadnjice, trebuha, stegenjskih predelov in tudi rok. Gel vsebuje Garcinijo Cambogio ter tudi druge aktivne učinkovine, ki pripomorejo k procesu.
9377 9377

Ocene in mnenja

Opis

Sensilab Slimjoy Booty gel je inovativni regenerativni gel, namenjen delovanju predvsem na predelu zadnjice, trebuha, stegenjskih predelov in tudi rok. Gel vsebuje Garcinijo Cambogio ter tudi druge aktivne učinkovine, ki pripomorejo k procesu.

Prednosti Sensilab Slimjoy Booty gela

  • se hitro in enostavno vpije
  • deluje hitro
  • je dobra podpora shujševalnih kur
  • ima prijetno aromo

Uporaba Sensilab Slimjoy Booty gela

Kozmetični gel nanesite na površino želenega mesta in sicer na predel zadnjice, trebuha, stegna kot tudi na predel rok. Gel prijetno vmasirajte v kožo, da se v popolnosti in hitro absorbira. 

Intenzivnejša masaža pogosto predvsem na predelu nog izboljša splošno prekrvavitev 

Opozorila ob uporabi gela

  • izdelek ni primeren za uživanje
  • gel naj ne zaide v očesno sluznico
  • izdelek naj se ne nanaša na poškodovano kožo telesa
  • shranjujte nedosegljico otrokom
  • shranjujte v temnejšem in temperaturno kontroliranem prostoru
  • izdelek naj ne uporalbjajo nosečnice ali doječe matere

Sestaviine kozmetičnega izdelka (INCI nomenklatura)

AQUA; PROPYLENE GLYCOL; AGRIMONIA EUPATORIA EXTRACT; TRIETHANOLAMINE; CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT; CARBOMER; PARFUM; MENTHOL; ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE; BISABOLOL; CI 14720; BENZALKONIUM CHLORIDE; FARNESOL; CI 19140; CI 73015; CAFFEINE; TABEBUIA IMPETIGINOSA BARK EXTRACT; HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT;  ISOPROPYL ALCOHOL; GARCINIA CAMBOGIA FRUIT EXTRACT

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kratkotrajna driska

Kateri so načini zdravljenja?
Pri večini akutnih drisk, ki so posledica zastrupitve s hrano ali raznih okužb, je najpomembneje, da ustrezno nadomeščamo tekočino in izgubljene minerale. Pri določenih bolnikih, kjer obstaja močen sum ali potrditev, da je okužba bakterijska ali parazitska, zdravnik predpiše ustrezno antibiotično ali anti parazitsko zdravljenje.

Če se izkaže, da je driska lahko simptom resnejše bolezni v trebuhu (npr. vnetja slepiča ali zapore črevesa) ali če je bolnik zelo močno dehidriran in oslabel, ga zdravnik napoti v bolnišnico zaradi ustreznega specialističnega zdravljenja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sensilab Sensilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja