Sensilab Slimjoy FatEliminator prah za napitek, 14 vrečk

Sensilab Slimjoy FatEliminator prah za napitek je prehransko dopolnilo za pripravo okusnega napitka.</p> Sensilab Slimjoy FatEliminator prah za napitek je prehransko dopolnilo za pripravo okusnega napitka.

9647 9647

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sensilab Slimjoy FatEliminator prah za napitek je prehransko dopolnilo za pripravo okusnega napitka.

SlimJOY FatEliminator EXTREME za pripravo napitka.

Aktivne sestavine Sensilab Slimjoy FatEliminator dopolnila

Delovanje limoninih napitkov temelji na sinergiji 4 aktivnih učinkovin, ki vplivajo na presnovo maščob: listov smokvove opuncije, topnih prehranskih vlaknin, holina in ingverja.

Napitki tako za 28 % zmanjšajo absorpcijo maščob in za 27 % povečajo izločanje maščob, kar ima učinek kalorične redukcije – kalorična teža obroka z maščobami se zmanjša za skoraj 1/3.

Izdelek ima torej trojno delovanje: v želodcu veže nase del maščob, ki kot take niso več dostopne telesu, prispeva k njihovem izločanju, saj spodbuja prebavo in delovanje črevesja, in na tak način pomaga izgubiti odvečno telesno težo.

Navodila za uporabo Sensilab Slimjoy FatEliminator prah v vrečkah

Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2,5 dl vode. Napitek se spije 30 minut po obroku. Ob uživanju tega izdelka je treba povečati dnevni vnos tekočin.

Posebno opozorilo: prehransko dopolnilo vsebuje kofein, zato ni primerno za otroke, nosečnice ali doječe matere. 1 vrečka vsebuje 67 mg kofeina.

Tabela sestavin izdelka Sensilab Slimjoy FatEliminator prah 

FatEliminator EXTREME2 vrečki vsebujeta
Fibregum BG [akacijev gumi z 90% topnih prehranskih vlaknin] 8000 mg
NeOpuntia [prah smokvove opuncije] 3200 mg
VitaCholine 400 mg
- Holin 165 mg
Ekstrakt ingverja 50 mg

Prehransko dopolnilo s sladilom, 14 vrečk za 7 dni

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ulcerozni kulitis

Kako postavimo diagnozo?
Pri postavljanju diagnoze bolezni je zelo pomemben natančen opis težav, ki so lahko zelo raznolike. Pomembni so torej natančni anam nesti čni podatki, ki jih bolnik pove zdravniku. Zdravnik družinske medicine naredi natančen klinični pregled, pri katerem je pozoren na prej opisane znake v ustih, na koži in perianalnem predelu. Bolnik je lahko shujšan, bled in utrujenega videza. Ker je krvavitev iz črevesa za vsakogar alarmanten znak, bolniki precej zgodaj po začetku bolezni obiščejo zdravnika in je tako tudi diagnoza postavljena zgodaj.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sensilab Sensilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov