Sensilab SlimJOY PsylliSlim, 15 vrečk

Sensilab SlimJOY PsylliSlim vrečke so prehransko dopolnilo, ki je obogatena ter preverjena kombinacija vlaknin (lat. Psillyium), vsebuje pa še ekstrakt borovnic ter cikorije. Sensilab SlimJOY PsylliSlim vrečke so prehransko dopolnilo, ki je obogatena ter preverjena kombinacija vlaknin (lat. Psillyium), vsebuje pa še ekstrakt borovnic ter cikorije.
9377 9377

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sensilab SlimJOY PsylliSlim vrečke so prehransko dopolnilo, ki je obogatena ter preverjena kombinacija vlaknin (lat. Psillyium), vsebuje pa še ekstrakt borovnic ter cikorije.

Sensilab SlimJOY PsylliSlim vrečke so obogatene z visoko vsebnostjo vlakninske snovi, ki se pridobiva iz navadnega trpotca. Prehranska vlaknina se ne prebavi, pač pa pri prebavi le sodeluje ter naredi konsistenco blata mehkejšo.

Uživanje prehranskih dopolnil, ki vsebujejo velike količine vlaknin povzročijo v prebavnem traktu to, da se napihnejo, absorbirajo velike količine vode ter pri tem omehčajo blato v prebavnem traktu. Ravno ta lastnost omogoča lažje iztrebljanje in manjšo verjetnost za nastanek bolečih hemoroidov oziroma bolečih raztrganin analnega predela.

V kolikor postanete na katero koli izmed sestavin prehranskega dopolnila alergični, nemudoma prenehajte z uporabo. Glede sočasne uporabe  prehranskega dopolnila in zdravil se glede tega posvetujte z osebnim zdravnikom. Velja namreč, da psyllium ali navadni indijski  trpotec vsebuje veliko količino vlaknin, ki lahko vežejo zdravilo nase.

Prehranske vlaknine, ki jih trpotec vsebuje so predvsem lupine semen indijskega trpotca.

Uporaba Sensilab SlimJOY PsylliSlim vrečk

Priporočeni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode, 30 minut pred obrokom. Takoj zatem je priporočljivo spiti še en kozarec vode. Čez dan pijte dovolj tekočine.

Slimjoy - bodi vitek in dobre volje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kratkotrajna driska

Kateri so načini zdravljenja?
Pri večini akutnih drisk, ki so posledica zastrupitve s hrano ali raznih okužb, je najpomembneje, da ustrezno nadomeščamo tekočino in izgubljene minerale. Pri določenih bolnikih, kjer obstaja močen sum ali potrditev, da je okužba bakterijska ali parazitska, zdravnik predpiše ustrezno antibiotično ali anti parazitsko zdravljenje.

Če se izkaže, da je driska lahko simptom resnejše bolezni v trebuhu (npr. vnetja slepiča ali zapore črevesa) ali če je bolnik zelo močno dehidriran in oslabel, ga zdravnik napoti v bolnišnico zaradi ustreznega specialističnega zdravljenja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sensilab Sensilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov