Sensilab SlimJOY BootBurn Strong, 30 kapsul

Sensilab BootBurn Strong je prehransko dopolnilo, ki združje kombinacijo številnih komponent, ki pripomorejo k splošnemu boljšemu počutju ter korekciji. Sensilab BootBurn Strong je prehransko dopolnilo, ki združje kombinacijo številnih komponent, ki pripomorejo k splošnemu boljšemu počutju ter korekciji.
935832 9087

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sensilab BootBurn Strong je prehransko dopolnilo, ki združje kombinacijo številnih komponent, ki pripomorejo k splošnemu boljšemu počutju ter korekciji.

Sensilab BootBurn Strong kapsule so sestavljene iz sledečih sestavin:

- grozdne pečke, katerih izvor je iz Francije iz katerih se pridobiva kakovosten izvleček,

- SOD ali superoksid dismutaza, ki se pridobiva kot ekstrakt iz melone

- Cink, ki ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema

- B2 vitamin ali z drugim imenom tudi riboflavin, ki spada v skupino B kompleksa ter ima pomembno vlogo pridobivanja energije iz prehrane

- vitamin E spada v skupino lipidotopnih vitaminov, ki pripomorejo k intenzivni zaščiti celic.

Prehranski dodatek vsebuje še: Q10 koencim, ekstrakt črnega bezga.

Kaj je kompleks SkinAx²?

Kompleks je formulirana mešanica ekstrakta grozdnih pečk, ki vsebuje še cink, SOD (superoksidna dismutaza), vitamin C. Delovanje kompleksa je sinergistično z drugimi sestavinami prehranskega dopolnila.

Uporaba prehranskega dopolnila Sensilab BootBurn Strong

Odmerite po 1 kapsulo prehranskega dopolnila Sensilab BootBurn Strong tekom dneva. Kapsul zaužijte po samem obroku, po možnosti s čim večjo količino vode.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Periferna arterijska bolezen

Pri kritični ishemiji uda se bolečina pojavi že med mirovanjem. Dvig uda jo lahko še poslabša. Lahko pride do propada tkiva in nastanka razjed ali gangrene. Pulzi na stopalih praviloma niso tipni. Koža je hladnejša, tanjša, slabše poraščena.
Kako postavimo diagnozo?
Anamneza je lahko dovolj za diagnozo na stopnji intermitentne klavdikacije. Klinični pregled je koristen pri intermitentni klavdikaciji in kritični ishemiji. Gleženjski indeks je merjenje perfuzijskih tlakov (tj. merjenje tlakov pretoka krvi) na nogah in rokah in primerjava med tlaki in zadošča za diagnozo. Dopplerski ultrazvok je preiskava, ki dobro pokaže žilje in zožitve. Uporablja se, kadar se razmišlja o morebitnem posegu. Angiografija, tj. kontrastno slikanje žil dobro prikaže žilje in zožitve in se dela pred posegom.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sensilab Sensilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov