Sensilab SlimJOY WaterOut Extreme, 10 vrečk

Sensilab SlimJOY WaterOut je prehransko dopolnilo, ki združuje kombinacijo številnih učinkovin, rastlinskih fito izvlečkov. Sensilab SlimJOY WaterOut je prehransko dopolnilo, ki združuje kombinacijo številnih učinkovin, rastlinskih fito izvlečkov.
537497 15358

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sensilab SlimJOY WaterOut je prehransko dopolnilo, ki združuje kombinacijo številnih učinkovin, rastlinskih fito izvlečkov.

Sensilab SlimJOY WaterOut prehransko dopolnilo vsebuje številne sestavine, med drugim pa najpomembnejše:

- CactiNea kompleks: je kompleks, ki vsebuje izvleček opuncije, ki spada v skupino ekstraktov, ki se dajejo predvsem v prehraska dopolnila, ki so namenjena hujšanju. Kompleks vsebuje ekstrakt opuncije, ki spada v skupino kaktusov. Več o učinkovitosti ekstrakta tega kaktusa si preberite tudi na gornji povezavi, saj je direkten zapis učinkovitosti izdelka nedovoljen.

Kompleks se pridobiva z ekstrakcijo opuncije, saj vsebuje 0,05 % delež betalainov ter tudi 0,03 % delež indikaksantina.

- Javanski čaj: je pogosta sestavina čajev, katerih namen je regulacija telesnih tekočin. Pitje ustrezne količine vode je še kako pomembno pri regulaciji telesnih tekočin, regeneraciji ter funkciji samoočiščevanja.

- ekstrakt artičoke ali cinarin, ki ima številne učinke na organizem ter številne procese, ki jih s pridom izkoriščamo pri številnih kurah

- ekstrakt pegastega badlja: ima številne učinke, ki jih na tem mestu konkretno ne smemo obrazlagati, razloženi pa so na gornji povezavi. 

Uporaba prehranskega dopolnila Sensilab SlimJOY WaterOut

Vrečice prehranskega dopolnila so namenjene raztapljanju v vodi in pitju tako pripravljene tekočine. Da bi bilo vaše telo kar se da najbolje hidrirano, 1 vrečko prehranskega dopolnila raztopijte v 1 litru vode, ter tako pripralvjeno raztopino pijte čez celoten dan, še bolje pa je, da tekočino popijete dopoldan, saj bo tako učinek delovanja prehranskega dopolnila še boljši.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sensilab Sensilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede