Sensitive Dermogel, 50 mL

Ublaži in deluje proti različnim pojavom draženja kože. Ublaži in deluje proti različnim pojavom draženja kože.
566373 3567

Ocene in mnenja

Opis

Sensitive Dermogel - Normalizira, blaži s perilo

Ublaži in deluje proti različnim pojavom draženja kože. Pomaga lajšati glavne simptome dermatitisa, alergične izpuščaje in srbečice različnega izvora.Gel je brez parfuma in običajnih alergenov, bogat je z zaščitnimi in blažilnimi izvlečki. Hitro in popolnoma se vpije v kožo, primeren tudi za najbolj občutljive tipe kože.

Učinkovine

90% čistega soka aloe vere

ALOE SKIN SENSITIVE COMPLEX: izvlečki perile, črnega ribeza, ognjiča, nepozebnika, rastlinski hidratantni faktor.

Nasvet za uporabo

majhno količino gela nanesite na prizadeto mesto in z rahlim masiranjem pospešite vpijanje. Po potrebi ponovite nanos večkrat dnevno.

Količina

50 ml

Dermatološka kozmetika z aloe vero

Nova linija kozmetičnih proizvodov Aloe Skin je plod najsodobnejših raziskav: maksimalna koncentracija čistega gela aloe vere, združena z izjemnimi rastlinskimi in biotehnološkimi učinkovinami, ponuja inovativne in specifične rešitve za različne tipe kože.

Gel aloe vere, uporabljen v izdelkih Aloe Skin, izvira iz organskih pridelav, potrjenih s certifikatom IASC.

Gel aloe vere je obdelan in obogaten na tak način, da so zaščitene izjemne kozmetične lastnosti, značilne za svežo rastlino (mukopolisaharidi, encimi, vitamini, minerali, aminokisline), koža pa jih lahko s pridom izkoristi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Epidemiologija in preprečevanje

Okužba z bičkarjem Giardia duodenalis je razširjena povsod po svetu. V različnih geografskih področjih se pojavlja v različnih odstotkih. Parazitira pri ljudeh vseh starosti, vendar je bolj pogosta pri otrocih. Običajna pogostnost parazita pri ljudeh je od 2 do 6 %, lahko pa je tudi do 20 %. Pri nas se pri ljudeh vseh starosti pojavlja v manj kakor 2 %. Okužba s cistami se v glavnem širi s človeka na človeka s fekalno-oralnim načinom, z onesnaženimi rokami, hrano, pitno vodo ali vodo v bazenih (Jokipii in sod. 1985, Logar, 1986, Addis in sod., 1991b, Moore in sod., 1993, Stuart in sod., 2003, Logar in sod., 2007).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja