x
Vse kategorije
Septanazal
Septanazal pršilo za odrasle, 10 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Septanazal pršilo za odrasle, 10 mL

Proizvajalec: Krka
Septanazal je Krkin dekongestiv, ki s svojo napredno formulo 2 v 1 odmaši zamašen nos ter hkrati zdravi poškodovano in razdraženo nosno sluznico.
Cena: 8,88 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaZdravilo

Ocene in mnenja

Opis

Pršilo za nos Septanazal je nov inovativen proizvod, ki vsebuje ksilometazolinijev klorid in dekspantenol.

Sestavine Septanazal pršila za nos

- ksilometazolinijev klorid: hitro zoži žilice znotraj nosu v nosni sluznici ter preprečuje nabreklost le-te. Posledica tega je lažje dihanje in zmanjšano izločanje nosne sluzi.

- dekspantenol je derivat pantotenske kisline, ki namensko ščiti nosno sluznico pred poškodbami, saj pospešuje celjenje sluznice znotraj nosu.

Za večino ljudi so težave z nosom zgolj nadloga. Če pa simptomi postanejo resnejši ali se okužba razširi v druge dele dihal, lahko to zelo negativno vpliva na delo in družabno življenje.

Krka ponuja rešitev nove generacije, dekongestiv Septanazal.

Septanazal vsebuje dve učinkovini

dekongestiv ksilometazolin nos odmaši, dekspantenol pa ščiti nosno sluznico in pospešuje njeno celjenje. Septanazal z napredno formulo 2 v 1 tako ponuja dvojno rešitev, saj odmaši in zdravi. Delovati začne že v 5 do 10 minutah in ima dolgotrajen učinek, ki omogoča lažje dihanje podnevi in ponoči.

Na voljo je kot pršilo za odrasle in pršilo za otroke. Priporočeni odmerek za odrasle in otroke (stare od 2 do 6 let) je en razpršek v vsako nosnico do trikrat na dan, vendar ne več kot 7 dni.

Zdravilo Septanazal se uporablja za

- obdobja, ko je nosna sluznica nabrekla
- vnetja nosne sluznice (le ta postane nabrekla)
- nealergijska vnetja nosne sluznice
- lažje in enostavno dihanje

Septanazal zdravilo venomer za namene zdravljenja kroničnega rinitisa uporabljajte ob posvetovanju z zdravniku. Predoziranje zdravila ima lahko negativne učinke na celotno telo.

Sočasna terapija Septanazal pršila z zdravili za zdravljenje gripe ali zdravili za zdravljenje kašlja/prehlada lahko povzroči težave z normalnim delovanjem srca. Zdravilo lahko uporabljate neodvisno od obroka.

Uporaba Septanazal pršila

Odstranite zaščitni pokrovček zdravila Septanazal. Pri prvi uporabi bo potrebno razpršilo aktivirati z večkratnim pritiskom na razpršilko Septanazal pršila. Konico Septanazal pršila potisnite v nosnico ter razpršite pršilo. Konico temeljito obrišite ter zaprite pršilo s pokrovčkom.

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Septanazal pršilo za otroke, 10 mL

8,88 €

Lekadol 500 mg, 20 tablet

3,59 €

Maridol migren, 20 tablet

4,92 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaZdravilo

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.