Septanazal pršilo za odrasle, 10 mL

Septanazal je Krkin dekongestiv, ki s svojo napredno formulo 2 v 1 odmaši zamašen nos ter hkrati zdravi poškodovano in razdraženo nosno sluznico. Septanazal je Krkin dekongestiv, ki s svojo napredno formulo 2 v 1 odmaši zamašen nos ter hkrati zdravi poškodovano in razdraženo nosno sluznico.
146083 26258

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 18. 02. 2015 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Pršilo za nos Septanazal je nov inovativen proizvod, ki vsebuje ksilometazolinijev klorid in dekspantenol. 

Sestavine Septanazal pršila za nos

- ksilometazolinijev klorid: hitro zoži žilice znotraj nosu v nosni sluznici ter preprečuje nabreklost le-te. Posledica tega je lažje dihanje in zmanjšano izločanje nosne sluzi.

- dekspantenol je derivat pantotenske kisline, ki namensko ščiti nosno sluznico pred poškodbami, saj pospešuje celjenje sluznice znotraj nosu.

Za večino ljudi so težave z nosom zgolj nadloga. Če pa simptomi postanejo resnejši ali se okužba razširi v druge dele dihal, lahko to zelo negativno vpliva na delo in družabno življenje.

Krka ponuja rešitev nove generacije, dekongestiv Septanazal.

Septanazal vsebuje dve učinkovini

dekongestiv ksilometazolin nos odmaši, dekspantenol pa ščiti nosno sluznico in pospešuje njeno celjenje. Septanazal z napredno formulo 2 v 1 tako ponuja dvojno rešitev, saj odmaši in zdravi. Delovati začne že v 5 do 10 minutah in ima dolgotrajen učinek, ki omogoča lažje dihanje podnevi in ponoči.

Na voljo je kot pršilo za odrasle in pršilo za otroke. Priporočeni odmerek za odrasle in otroke (stare od 2 do 6 let) je en razpršek v vsako nosnico do trikrat na dan, vendar ne več kot 7 dni.

Zdravilo Septanazal se uporablja za 

- obdobja, ko je nosna sluznica nabrekla
- vnetja nosne sluznice (le ta postane nabrekla)
- nealergijska vnetja nosne sluznice
- lažje in enostavno dihanje

Septanazal zdravilo venomer za namene zdravljenja kroničnega rinitisa uporabljajte ob posvetovanju z zdravniku. Predoziranje zdravila ima lahko negativne učinke na celotno telo.

Sočasna terapija Septanazal pršila z zdravili za zdravljenje gripe ali zdravili za zdravljenje kašlja/prehlada lahko povzroči težave z normalnim delovanjem srca. Zdravilo lahko uporabljate neodvisno od obroka.

Uporaba Septanazal pršila

Odstranite zaščitni pokrovček zdravila Septanazal. Pri prvi uporabi bo potrebno razpršilo aktivirati z večkratnim pritiskom na razpršilko Septanazal pršila. Konico Septanazal pršila potisnite v nosnico ter razpršite pršilo. Konico temeljito obrišite ter zaprite pršilo s pokrovčkom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Krka Krka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja