Serenamente Junior kapljice, 50 mL

<strong>Serenamente Junior kapljice so otroško prehransko dopolnilo, ki vsebuje naravni ekstrakt lipe, žižole in kamilice.</strong> Serenamente Junior kapljice so otroško prehransko dopolnilo, ki vsebuje naravni ekstrakt lipe, žižole in kamilice.
14111 14111

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

MIREN SPANEC

Serenamente Junior kapljice so otroško prehransko dopolnilo, ki vsebuje naravni ekstrakt lipe, žižole in kamilice.

Serenamente Junior kapljice so prehranski dodatek, narejen po originalnem receptu. Izdelek ne vsebuje glutena, zato je primeren za vse, ki so oboleli za celiakijo.

Uporaba Serenamente Original kapljic

Odmerite po 25 do 50 kapljic prehranskega pripravka, dodajte najljubšo tekočino vašega otroka (čaj, nesladkan sok ipd) ter poskrbite, da otrok tekom celotnega dneva spije tako pripravljeno raztopino.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Zvočne vibracije te glasbe spodbudijo možgane k umirjenosti, skladnosti in pozornosti. Učenje ob taki glasbi omogoča boljše povezovanje obeh možganskih polobel in celostno doživljanje učne snovi. Petje ima isto vlogo - vendar ne le poslušanje, pač pa prepevanje. Prav zato glasba zmanjšuje stres, sprošča tesnobo, povečuje energetsko ravnovesje, izboljšuje priklic naučen ih informacij in s tem omogoča utrjevanje znanja. Učinkovito naj bi bilo ponavljanje snovi v postelji pred spanjem, z učbenikom v rokah in slušalkami s tiho naravnano baročno glasbo.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Garda Phyto Garda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede