Serenamente kapljice, 50 mL

<p><strong>Serenamente kapljice so prehransko dopolnilo, ki je proizvedeno iz rastlinskih izvlečkov. </strong></p>

Serenamente kapljice so prehransko dopolnilo, ki je proizvedeno iz rastlinskih izvlečkov.

17540 17540

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Serenamente kapljice je prehransko dopolnilo, ki je proizvedeno iz rastlinskih izvlečkov. Tako Serenamente kapljice vsebujejo ekstrakte baldrijana, kamilice, žižole in številnih drugih.

Kako uporabljati Serenamente kapljice

Priporočeni odmerek je 25 do 50 kapljic, ki jih razredčite v malo vode in zaužijte kadarkoli čez dan ali še bolje pred spanjem. Kapljice lahko aplicirate tudi neposredno v usta, predvsem v sublingvalnem območju ustne votine. Pred uporabo pretresite.

Opozorila ob uporabi Serenamente kapljic

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od 3 let. Dodatki niso namenjeni kot nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano in zdrav način življenja. Za ženske, ki so noseče ali doječe ženske in otroke, je priporočljivo poiskati nasvet zdravnika.

Hranite v hladnem in suhem prostoru. Datum izteka roka uporabnosti je naveden na zunanji embalaži; pravilno hranite v zaprti embalaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Garda Phyto Garda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja