• 4 + 1

Serenamente Original kapljice, 50 mL

Serenamente Original kapljice so prehransko dopolnilo, ki vsebuje naravni ekstrakt lipe, pasionke, baldrijana, melise, kalifornijskega maka, vsebuje pa tudi navadni glog.
12,00 €

Ta artikel je del akcije: Phyto Garda 4+1 kartica

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

KAKO IZDELEK DELUJE?

Tega žal ne smemo zapisati natančneje (inšpekcija, EU uredbe ipd) - v veliko pomoč pa bo sledeča stran.

Klikni in preveri!Serenamente Original kapljice so prehransko dopolnilo, ki vsebuje naravni ekstrakt lipe, pasionke, baldrijana, melise, kalifornijskega maka, vsebuje pa tudi navadni glog.

Serenamente Original kapljiceso prehranski dodatek, narejen po originalnem receptu. Izdelek ne vsebuje glutena, zato je primeren za vse, k so oboleli za celiakijo.

Predvsem lipa pripomore k sprostitvi vašega organizma ter posledično k mirnejšemu spancu. Baldrijan ter kalifornijski mak prav tako delujeta pomirjajoče, pripomoreta k normalizaciji splošnega počutja ter ob enem spodbujata miren spanec.

Miren spanec je predpogoj za dober ter uspešen dan, nespečnost prinaša številne težave, kot so motnje koncentracije, neprijeten občutek, razdražljivost ipd..

Melisa in pasionka, ki spodbujata optimalno duševno razpoloženje sta prav tako sestavini izdelka, ne pozabimo pa na glog, ki uravnava delovanje srčnožilnega sistema.

Uporaba Serenamente Original kapljic

Odmerite po 25 do 50 kapljic prehranskega pripravka, dodajte vašo najljubšo tekočino (čaj, nesladkan sok ipd) ter spijte tekom celotnega dneva.

Sestavine v dnevnem odmerku, ki predstavlja 50 kapljic pripravka

40 mg baldrijana
40 mg lipe
40 mg kalifornijski mak
40 mg melisa
1.6 mg rožmarinske kisline
10 mg pasionke
10 mg gloga

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Tudi okus je eden od treh čutov na blizu, značilen za živali, ki se hranijo preko ust in jim usta predstavljajo vhod v telo. Pri človeku so usta tudi organ sporazumevanja z zunanjim svetom, hranjenje v skupnosti pa ima isti pomen kot pri sesalcih. Še vedno nam pomeni osnovni družbeni obred, vezan na družino ali pomembna srečanja z drugimi (rojstvo, poroka, pogreb, poslovnost itd.), ko se čutnost hranjenja poudari z glasbo, dišavami, posodjem itd. Okus je torej izrazito družabno čutilo, saj se človek raje prehranjuje v družbi kot sam.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Garda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja
Uporabljamo piškotke!×