Simon Ašič čaj za dobro počutje, 50 g

Simon Ašič čaj za dobro počutje je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča. Simon Ašič čaj za dobro počutje je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča.
524425 29755

Ocene in mnenja

Opis

Simon Ašič čaj za dobro počutje je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča.

Simon Ašič čaj za dobro počutje je narejen predvsem iz visoko kvalitetnih zelišč, ki pozitivno delujejo na splošno dobro počutje vsakega posameznika, ki ta čaj tudi popije. Ob vse bolj napetem delavniku si vzemite trenutek in si pripravite čaj za dobro počutje ter ga spijte v družbi svojih prijateljev in najbližjih.

Simon Ašič čaj za dobro počutje je nastal s poznavanjem rastlin in sadov, ki jih daje mati narava. Pater Simon Ašič je uporabil le učinkovite rastline, ki rastejo pri nas v Sloveniji, zato je ta proizvod povsem slovenski.

Za koga je Simon Ašič čaj za dobro počutje primeren?

Čaj naj uživajo predvsem odrasle osebe, ki imajo zelo napet urnik in se pogosto počutijo slabo/utrujeno na koncu delavnega dne.

Pozor: čaj ne zaužiti v primeru, da ste občutljivi na katero koli izmed naštetih sestavin.

Priprava čaja Simon Ašič čaj za dobro počutje

Čaj si pripravite tako, da eno žličko čajne mešanice prelijete z 2 do 3 decilitri vrele vode in pustite, da čaj razvije svojo aromo. Čaj pustite v ta namen stati vsaj 10 minut, preden ga zaužijete.

Ker je čaj narejen v obliki rinfuze (raztresenega stanja) le-tega prefiltrirajte skozi fino cedilo, okus čaja pa lahko še dodatno izboljšate z dodatkom sladila ali medu.

Priporočilo za pripravo: čaj vedno pripravite  v sveži obliki; sladilo oz. predvsem med dodajte takrat, ko je čaj ohlajen.

Dobro počutje in sprostitev je pomemben del uspešnega posameznika. Da bi lahko kvalitetno delali v službi in opravljali svoj poklic je nujno kvalitetno preživljati tudi svoj prosti čas. Da bi bil vaš prosti čas še bolj kakovosten pijte ta naraven slovenski čaj.

Sestava čaja je sledeča:

40 % delež jetičnika

10 % delež sivke, ki pomirja vaše čute

20 % delež melise, ki vas pohladi ter pomiri ob enem

10 % delež bazilike

5 % delež poprove mete

10 % delež lista poprove mete

10 % delež cveta navadne kamilice

Ali ste preobčutljivi na katero koli izmed sestavin galenskega čaja - v tem primeru čaja ne ponudite vašemu otroku oziroma se predhodno posvetujte z zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sitik Sitik
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja