Simon Ašič glineni obkladek, 1 kg

Simon Ašič glineni obkladek je učinkovit tretma, ki je namenjen intenzivni negi obolelih področji kože. Simon Ašič glineni obkladek je učinkovit tretma, ki je namenjen intenzivni negi obolelih področji kože.
456748 29804

Ocene in mnenja

Opis

Simon Ašič glineni obkladek je učinkovit tretma, ki je namenjen intenzivni negi obolelih področji kože. Glina ima številne pozitivne prednosti, ki jih lahko izkoristite tako, da si pripravite glineni obkladek, ki ga položite na željeno področje vašega telesa.

Gline ne vnašajte v sluznice, je ne zaužijte.

Glineni obkladek je potrebno pred uporabo pripraviti in sicer tako, da ustrezno količino gline stresete v posodo nakar dodajte okisano zeliščno vodo, ki je sestavljena iz jabolčnega kisa ter vode v razmerju 1:1. Vse dobro premešajte ter zgnetite, da zmes postane prijetno mehka. Glino razdelite na majhne hlebčke, nakar jih položite (primerno oblikovane) na željeno področje.

Debelina nanešene gline naj bo cca 1/2 cm. Obkladek iz gline je primeren za daljšo uporabo in sicer naj bo obkladek na obolelem mestu nekaj ur do celo noč.

Pogostost uporabe obkladka

Glineni obkladek dajajte na površino kože telesa do 1x na dan. Vedno pripravite sveži obkladek, da bo učinek gline kar se da največji. Posamičen obkladek je primeren za enkratno uporabo, nakar je potrebno pripraviti nov obkladek.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sitik Sitik
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja