Simon Ašič otroški čaj, 50 g

Simon Ašič otroški čaj je prijeten ter okusen čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča Simon Ašič otroški čaj je prijeten ter okusen čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča
524361 29750

Ocene in mnenja

Opis

Simon Ašič otroški čaj je prijeten ter okusen čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča

Simon Ašič otroški čaj je narejen predvsem iz visoko kvalitetnih zelišč, ki otroka pomirjajo in vzpodbujajo njegovo razpoloženje. Sestavine otroškega čaja tako pozitivno delujejo na celoten otroški organizem. Vaš otrok se bo počutil bolje in prijetno.

Simon Ašič otroški čaj je nastal s poznavanjem rastlin in sadov, ki jih daje mati narava. Pater Simon Ašič je uporabil le učinkovite rastline, ki rastejo pri nas v Sloveniji, zato je ta proizvod povsem slovenski.

Za koga je Simon Ašič otroški čaj primeren?

Čaj naj uživajo predvsem za otroci in mlajše osebe. Čaj predstavlja odlično možnost rehidracije, vaš otrok ga bo naravnost oboževal.

Pozor: čaj ne zaužiti v primeru, da je vaš otrok občutljiv na katero koli izmed naštetih sestavin.

Priprava čaja Simon Ašič otroški čaj

Čaj si pripravite tako, da eno žličko čajne mešanice prelijete z 2 do 3 decilitri vrele vode in pustite, da čaj razvije svojo aromo. Čaj pustite v ta namen stati vsaj 10 minut, preden ga zaužijete.

Ker je čaj narejen v obliki rinfuze (raztresenega stanja) le-tega prefiltrirajte skozi fino cedilo, okus čaja pa lahko še dodatno izboljšate z dodatkom sladila ali medu.

Priporočilo za pripravo: čaj vedno pripravite  v sveži obliki; sladilo oz. predvsem med dodajte takrat, ko je čaj ohlajen.

Sestava čaja je sledeča:

25 % delež cvetu navadne kamilice

15 % delež navadnega komarčka

20 % delež lista robide

25 % delež plod šipka, ki je obogaten z vitaminom C

10 % delež rmana

5 % delež poprove mete

Ali je vaš otrok preobčutljiv na katero koli izmed sestavin galenskega čaja - v tem primeru čaja ne ponudite vašemu otroku oziroma se predhodno posvetujte z zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sitik Sitik
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja