Simon Ašič čaj proti celulitu 23, 50 g

Simon Ašič čaj proti celulitu je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča Simon Ašič čaj proti celulitu je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča
524484 29769

Ocene in mnenja

Opis

Simon Ašič čaj proti celulitu je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča

Simon Ašič čaj proti celulitu je nastal z poznavanjem rastlin in sadov, ki jih daje mati narava. Pater Simon Ašič je uporabil le učinkovite rastline, ki rastejo pri nas v Sloveniji, zato je ta proizvod povsem slovenski.

Za koga je Simon Ašič čaj proti celulitu primeren?

Pozor: čaj ne zaužiti v primeru, da ste občutljivi na katero koli izmed naštetih sestavin.

Priprava čaja Simon Ašič mamica

Čaj si pripravite tako, da eno žličko čajne mešanice prelijete z 2 do 3 decilitri vrele vode in pustite, da čaj razvije svojo aromo. Čaj pustite v ta namen stati vsaj 10 minut, preden ga zaužijete.

Ker je čaj narejen v obliki rinfuze (raztresenega stanja) le-tega prefiltrirajte skozi fino cedilo, okus čaja pa lahko še dodatno izboljšate z dodatkom sladila ali medu.

Priporočilo za pripravo: čaj vedno pripravite  v sveži obliki; sladilo oz. predvsem med dodajte takrat, ko je čaj ohlajen.

Kaj je celulit?

Celulit ne predstavlja nobenega posebnega medicinskega stanja. Celulit je maščoba v kombinaciji z medceličnino pod površjem kože. Imeti celulit tudi ne pomeni, da imaš prekomerno telesno težo. V kolikor ima ženska populacija v družini celulit se lahko z veliko gotovorstjo zgodi, da boš imela celulit tudi ti.

Sestava čaja je sledeča:

20 % delež navadnega peteršilja

20 % delež breze (listi)

20 % delež listov koprive

20 % delež bezgovih cvetov

20 % delež kamilice

Ste preobčutljivi na katero koli izmed sestavin galenskega čaja - v tem primeru čaja ne pijte oziroma se predhodno posvetujte z zdravnikom. Čaj pijte do maksimalno 10 dni, v kolikor se zdravstveno stanje v tem času ne izboljša v dogovoru s svojim zdravnikom spremenite terapijo. Čaj ni primeren v primeru, da ste noseči ali dojite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sitik Sitik
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov