Simon Ašič DriSIT čaj, 50 g

Simon Ašič DriSIT čaj je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča. Simon Ašič DriSIT čaj je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča.
524514 29783

Ocene in mnenja

Opis

Simon Ašič DriSIT čaj je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča.

Simon Ašič DriSIT čaj je narejen predvsem iz visoko kvalitetnih zelišč, ki pozitivno delujejo na splošno dobro počutje vsakega posameznika, ki ta čaj tudi popije. Ob vse bolj napetem delavniku si vzemite trenutek in si pripravite DriSIT čaj ter ga spijte v družbi svojih prijateljev in najbližjih.

Simon Ašič DriSIT čaj je nastal s poznavanjem rastlin in sadov, ki jih daje mati narava. Pater Simon Ašič je uporabil le učinkovite rastline, ki rastejo pri nas v Sloveniji, zato je ta proizvod povsem slovenski.

Za koga je Simon Ašič DriSIT čaj primeren?

Čaj naj uživajo predvsem vsi, ki želijo uživati v pravem velikonočnem razpoloženju. Čaj prijte v času s tistimi, ki jih imate najraje in s tistimi s katerimi radi delite prijetne skupne trenutke.

Pozor: čaj ne zaužiti v primeru, da ste občutljivi na katero koli izmed naštetih sestavin.

Priprava čaja Simon Ašič DriSIT čaj

Čaj si pripravite tako, da eno žličko čajne mešanice prelijete z 2 do 3 decilitri vrele vode in pustite, da čaj razvije svojo aromo. Čaj pustite v ta namen stati vsaj 10 minut, preden ga zaužijete.

Ker je čaj narejen v obliki rinfuze (raztresenega stanja) le-tega prefiltrirajte skozi fino cedilo, okus čaja pa lahko še dodatno izboljšate z dodatkom sladila ali medu.

Priporočilo za pripravo: čaj vedno pripravite  v sveži obliki; sladilo oz. predvsem med dodajte takrat, ko je čaj ohlajen.

Dobro počutje in sprostitev je pomemben del prijetnega posameznika.

Sestava čaja je sledeča:

40% korenika srčne moči
15% list robide
15% rastlina navadnega repika
10% cvet kamilice
5% plod komarčka
5% cvet sivke

Izdelek vas popelje med prijetne in pisane arome prijetnega sadno orientalskega čaja, ki razvname vaše občutke, ter poskrbi za prijetno vzdušje vseh zbranih.

Ali ste preobčutljivi na katero koli izmed sestavin galenskega čaja - v tem primeru čaja ne ponudite vašemu otroku oziroma se predhodno posvetujte z zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sitik Sitik
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede