Simon Ašič MemoSIT čaj za spomin 20, 50 g

Simon Ašič MemoSIT čaj za spomin je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča Simon Ašič MemoSIT čaj za spomin je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča
524450 29766

Ocene in mnenja

Opis

Simon Ašič MemoSIT čaj je čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča.

Simon Ašič MemoSIT čaj je nastal z poznavanjem rastlin in sadov, ki jih daje mati narava. Pater Simon Ašič je uporabil le učinkovite rastline, ki rastejo pri nas v Sloveniji, zato je ta proizvod povsem slovenski.

Za koga je Simon Ašič MemoSITprimeren?

Pozor: čaj ne zaužiti v primeru, da ste občutljivi na katero koli izmed naštetih sestavin.

Priprava čaja Simon Ašič MemoSIT

Čaj si pripravite tako, da eno žličko čajne mešanice prelijete z 2 do 3 decilitri vrele vode in pustite, da čaj razvije svojo aromo. Čaj pustite v ta namen stati vsaj 10 minut, preden ga zaužijete.

Ker je čaj narejen v obliki rinfuze (raztresenega stanja) le-tega prefiltrirajte skozi fino cedilo, okus čaja pa lahko še dodatno izboljšate z dodatkom sladila ali medu.

Priporočilo za pripravo: čaj vedno pripravite  v sveži obliki; sladilo oz. predvsem med dodajte takrat, ko je čaj ohlajen.

Sestavine Simon Ašič MemoSIT čaja

Možgani in možganske celice se spreminjajo iz dneva v dan  z leti pa se starajo tudi možgani. Da bi bilo staranje vaših možgan kar se da nadzorovano in brez posledic poskrbite za veliko telesnega gibanja, saj tako pripomorete k bolje prekrvavljenim možganom.

Kaj vse vpliva na zdravje možganov:

- vse kar zaužijete in spijete

- kako pogoste se gibljete

- kako kvalitetno spite in koliko dolgo

- način socializacije

- kako uravnavate vse stresne dejavnike v življenju...ti so le najpomembnejši dejavniki, ki vplivajo na zdravje vaših možganov.

Sestava čaja je sledeča:

30 % delež cvetov kamilice

20 % delež navadne bazilike

10 % delež rožmarina

10 % delež angelike

30 % delež navadne bazilike

10 % delež plodu navadnega ovsa

20 % delež koprive

Ste preobčutljivi na katero koli izmed sestavin galenskega čaja - v tem primeru čaja ne pijte oziroma se predhodno posvetujte z zdravnikom. Čaj pijte do maksimalno 10 dni, v kolikor se zdravstveno stanje v tem času ne izboljša v dogovoru s svojim zdravnikom spremenite terapijo. Čaj ni primeren v primeru, da ste noseči ali dojite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Znebite se navlake v svojem umu!

Vas skrbi, kaj bo jutri, obenem pa v mislih še predelujete včerajšnjo "dramo"? Se zavedate vseh svojih misli ali celo dejanj? Ali kdaj odkrijete kavo v hladilniku, pa ne veste, kako je prišla...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sitik Sitik
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja