Simon Ašič Nosopret čaj 29, 50 g

Simon Ašič Nosopret čaj je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča. Simon Ašič Nosopret čaj je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča.
524549 29786

Ocene in mnenja

Opis

Simon Ašič Nosopret čaj je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča.

Nosne težave so ponavadi posledica oziroma simptom drugih zdravstvenih težav - pogosta težava, ki vodi do zamašenega nosu je infekcija sinusov. Takšna zdravstvena težava je lahko pogosto posledica povsem navadnega nahoda ali običajnega prehladnega obolenja. Neprijetni sopojavi zamašenega nosu so tudi spremenjen glas, izcedek iz nosu. Pihanje iz nosu v takšnem stanju največkrat ne pomaga, saj izcedka iz nosu ni.

Simon Ašič Nosopret čaj je narejen predvsem iz visoko kvalitetnih zelišč, ki pozitivno delujejo na splošno dobro počutje vsakega posameznika, ki ta čaj tudi popije. Ob vse bolj napetem delavniku si vzemite trenutek in si pripravite Nosopret čaj ter ga spijte v družbi svojih prijateljev in najbližjih.

Simon Ašič Nosopret čaj je nastal s poznavanjem rastlin in sadov, ki jih daje mati narava. Pater Simon Ašič je uporabil le zdravilne rastline, ki rastejo pri nas v Sloveniji, zato je ta proizvod povsem slovenski.

Za koga je Simon Ašič Nosopret čaj primeren?

Pozor: čaj ne zaužiti v primeru, da ste občutljivi na katero koli izmed naštetih sestavin.

Priprava čaja Simon Ašič Nosopret čaj

Čaj si pripravite tako, da eno žličko čajne mešanice prelijete z 2 do 3 decilitri vrele vode in pustite, da čaj razvije svojo aromo. Čaj pustite v ta namen stati vsaj 10 minut, preden ga zaužijete.

Ker je čaj narejen v obliki rinfuze (raztresenega stanja) le-tega prefiltrirajte skozi fino cedilo, okus čaja pa lahko še dodatno izboljšate z dodatkom sladila ali medu.

Priporočilo za pripravo: čaj vedno pripravite  v sveži obliki; sladilo oz. predvsem med dodajte takrat, ko je čaj ohlajen.

Sestava čaja je sledeča:

25 % delež navadnega sporiša
20 % delež jegliča
20 % delež bezga, ki je obogaten s številnimi stimulativnimi komponentami, tudi vitaminom C
15 % delež timijana
15 % delež hibiskusa (cvet)
5 % delež korenine encijana

Ali ste preobčutljivi na katero koli izmed sestavin galenskega čaja - v tem primeru čaja ne ponudite vašemu otroku oziroma se predhodno posvetujte z zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sitik Sitik
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede