Simon Ašič postni čaj 05, 50 g

Simon Ašič postni čaj 05 je čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča Simon Ašič postni čaj 05 je čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča
524280 29728

Ocene in mnenja

Opis

Simon Ašič postni čaj 05 je čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča

Simon Ašič postni čaj je narejen kot podporna terapija vsem detoks prečiščevanjem in je narejen iz sestavin, ki pozitivno delujejo na celoten organizem. S pitjem tega povsem naravnega čaja se boste počutili bolje in predvse bolj prijetno, z več energije.

Pri katerih simptomih je smiselno uživanje Simon Ašič postni čaja?

  • kadar izvajate prečiščevalno detoks terapijo
  • uporaba v času po praznikih
  • za dobro/boljše počutje

Za koga je Simon Ašič postni čaj primeren?

Čaj naj uživajo predvsem za vse odrasle osebe. Čaj predstavlja odlično preventivo in pot do boljšega počutja celotnega organizma.

Pozor: čaj ne zaužiti v primeru, da ste občutljivi na katero koli izmed naštetih sestavin.

Priprava čaja Simon Ašič postni čaj

Čaj si pripravite tako, da eno žličko čajne mešanice prelijete z 2 do 3 decilitri vrele vode in pustite, da čaj razvije svojo aromo. Čaj pustite v ta namen stati vsaj 10 minut, preden ga zaužijete.

Ker je čaj narejen v obliki rinfuze (raztresenega stanja) le-tega prefiltrirajte skozi fino cedilo, okus čaja pa lahko še dodatno izboljšate z dodatkom sladila ali medu.

Priporočilo za pripravo: čaj vedno pripravite  v sveži obliki; sladilo oz. predvsem med dodajte takrat, ko je čaj ohlajen.

Za koga je post smiselen

Dokazano je, da imajo ljudje z normalno telesno težo (normalen telesni indeks) manj zdravstvenih zapletov.

Sestavine Simon Ašič postni čaja

Dandanes je post postal zelo pomemben del življenja in detoksifikaciji, saj je dandanašnja prehrana procesirana, obogatena s pesticidi, ki se akomuliajo v organizmih, največkrat pa že hrana sama vsebuje snovi (maščobe, težke kovine, hormonske snovi ipd. ), ki v prevelikih količinah niso sprejemljive za organize in se v njem odlagajo.

Sestava čaja je sledeča:

25 % delež navadne preslice

25 % delež lista breze (Betulae folium)

20 % delež navadne kamilice

10 % delež kumininih semen

20 % delež zmetih listov koprive

Ste preobčutljivi na katero koli izmed sestavin galenskega čaja - v tem primeru čaja ne pijte oziroma se predhodno posvetujte z zdravnikom. Čaj pijte do maksimalno 10 dni, v kolikor se zdravstveno stanje v tem času ne izboljša v dogovoru s svojim zdravnikom spremenite terapijo. Čaj ni primeren v primeru, da ste noseči ali dojite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sitik Sitik
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja