Simon Ašič ženski čaj, 50 mL

Simon Ašič ženski čaj je okusen čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča Simon Ašič ženski čaj je okusen čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča
524379 29751

Ocene in mnenja

Opis

Simon Ašič ženski čaj je okusen čaj, ki je pripravljen z mešanjem skrbno izbranih zelišč po navodilih patra Simona Ašiča

Simon Ašič ženski čaj je narejen predvsem iz visoko kvalitetnih zelišč, ki pomirjajo in vzpodbujajo žensko razpoloženje in njeno dobro voljo. Simon Ašič ženskega čaja tako pozitivno delujejo na celoten ženski organizem.

Simon Ašič ženski čaj je nastal s poznavanjem rastlin in sadov, ki jih daje mati narava. Pater Simon Ašič je uporabil le učinkovite rastline, ki rastejo pri nas v Sloveniji, zato je ta proizvod povsem slovenski.

Za koga je Simon Ašič ženski čaj primeren?

Čaj naj uživajo predvsem ženske osebe, saj je čaj narejen prav za njih. Čaj predstavlja odlično možnost rehidracije, zato ga pijte redno tekom celotnega dne.

Pozor: čaj ne zaužiti v primeru, da je vaš otrok občutljiv na katero koli izmed naštetih sestavin.

Priprava čaja Simon Ašič ženskega čaja

Čaj si pripravite tako, da eno žličko čajne mešanice prelijete z 2 do 3 decilitri vrele vode in pustite, da čaj razvije svojo aromo. Čaj pustite v ta namen stati vsaj 10 minut, preden ga zaužijete.

Ker je čaj narejen v obliki rinfuze (raztresenega stanja) le-tega prefiltrirajte skozi fino cedilo, okus čaja pa lahko še dodatno izboljšate z dodatkom sladila ali medu.

Priporočilo za pripravo: čaj vedno pripravite  v sveži obliki; sladilo oz. predvsem med dodajte takrat, ko je čaj ohlajen.

Sestava čaja je sledeča:

20 % delež cvetu navadne plahtice

20 % delež melise

10 % delež lista rmana

20 % delež gosje trave

15 % delež bazilike

15 % delež cvetu kamilice

Ali ste preobčutljivi na katero koli izmed sestavin galenskega čaja - v tem primeru čaja ne ponudite vašemu otroku oziroma se predhodno posvetujte z zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sitik Sitik
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja