Simple gentle organic vata v obliki krogljic, 100 vatk

Ne vsebujejo gensko spremenjenih snovi. Ne vsebujejo gensko spremenjenih snovi.
590924 10550

Ocene in mnenja

Opis

100 vatk iz 100% organsko pridelanega bombaža
Mehke vatke, nežne za uporabo
Izpolnjuje standard SOIL ASSOCIATION

Zakaj organski proizvod

Osveščenost kupcev narašča
Da zagotovimo prvovrstne izdelke za nego najbolj občutljivih delov telesa
Da kupcem ponudimo izdelke, ki so prijazni do okolja
Kupcu za ugodno ceno nudimo izdelek najvišje kakovosti
Za boljše počutje
Za okolje
Za boljše počutje živali
Za zaščito divjih živali
Ne vsebujejo gensko spremenjenih snovi

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

TEKOČINA

Vsak dan popijte vsaj 1,5 litra vode. Ne samo, da je najboljše naravno lepotilno sredstvo, je tudi zastonj. Voda je potrebna za zdrav, mladosten videz kože, ker odstrani odmrle celice povrhnjice, da je videti gladka in sveža. Uživanje približno 1,5 litra vode vsak dan bo tudi pomagalo vaše ledvice in jetra ohranjati čiste, ker voda sodeluje pri izločanju strupov (za več informacij o jetrih glej stran 18). Ni vam treba zapraviti premoženja za usteklen ičeno vodo, samo pritrdite filter na pipo ali namenite denar za posodo za filtriranjevode. Najprimernejše je piti vodo, ogreto na sobno temperaturo. Če se vam zdi okus vode dolgočasen, potem iztisnite svežo limono ali limeto.

Čaji, kot so zeleni, beli ali posebne mešanice,

na primer čaji za razstrupljanje, so koristno sredstvo za povečanje vnosa tekočine in prav tako povišajo ravni antioksidantov. Prepričajte se samo, da je zeleni čaj brez kofeina.
Piti ali ne piti?
Alkohol namreč. Številne študije dokazujejo učinke staranja ob pretiranem pitju, vendar ni nič boljšega kot kozarec rdečega vina na hladno zimsko noč. Torej, kako lahko uživate ob alkoholnih pijačah, ne da bi dobili rdeč nabrekel nos in povešena lica? Tako kot pri vseh stvareh je pri zmernem pitju vina malo verjetno, da bi si uničili kožo. Nekatere raziskave pravzaprav kažejo, da je kozarec rdečega vina na dan priporočljiv za preprečevanje nekaterih vrst raka, upočasnjuje proces staranja in znižuje stres. Poskusite se vzdržati odpiranja steklenice od nedelje zvečer do četrtka zvečer in si uživanje alkohola privoščite samo dva do tri večere na teden. Sprva je lahko težko (in morda boste v petek zvečer celo pretiravali, tako da boste uničili vse svoje dobre namene, toda dlje ko boste izvajali to koristno navado, manj verjetno bo, da se boste preveč vdajal i alkoholu in prenašali posledice naslednjega dne (tako notranje kot zunanje).

Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja