Sirup iz smrekovih vršičkov, 150 mL

Sirup iz smrekovih vršičkov in medu, z izvlečkom poprove mete in materine dušice, eteričnim oljem evkaliptusa, obogaten z vitaminom C. Sirup iz smrekovih vršičkov in medu, z izvlečkom poprove mete in materine dušice, eteričnim oljem evkaliptusa, obogaten z vitaminom C.
217271 15

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
taja **** 7. 01. 2020 14:00
Priporocam za zimske case, edini sirup ki naredi super zascitno oblogo, pomaga pri izkasljevanju. Tu... Preberi več
Tomaž **** 29. 09. 2014 02:00
Tole pa uporabljamo skozi - med prehladnimi meseci. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Medex sirup iz smrekovih vršičkov in medu, z izvlečkom poprove mete in materine dušice, eteričnim oljem evkaliptusa, obogaten z vitaminom C.

Vitamin A ima namreč vlogo pri ohranjanju zdravja sluznic

Med, ki se dodaja prehranskemu dopolnilu Medex sirup iz smrekovih vršičkov je prijetno sladek, vitamin C pa poskrbi za imunostimulativno zaščito.

Prav vsebnost medu daje izdelku konzervirno vrednost, zato ga brez težav tudi odprtega uporalbjajte do poteka roka uporabnosti ali še dlje.

Priporočena uporaba Medex sirupa iz smrekovihvršičkov

Odmerite po 1 do 3 žličke na dan oziroma po potrebi. V kolikor odmerjate z merilom, odmerite 3 x po 10 mililitrov na dan.

1 pakiranje Medex sirupa iz smrekovih vršikov zadostuje za 5 dni redne uporabe. Priporočene dnevne količine (30 mL) sirupa ne prekoračite.

Priloge

Dodatni opis

Med
Med je naravni sladki dar, ki ga čebele ustvarijo iz cvetličnega nektarja (nektarski med) ali iz izločkov žuželk, ki kot lepljiva tekočina ostajajo na drevesih (manin med). Nektarski medovi so cvetlični, akacijev, kostanjev, lipov in repičin, manini medovi pa so gozdni, hojev, javorjev, hrastov in smrekov. Čebele nektar ali mano predelajo, jo oplemenitijo z izločki svojih žlez, nato shranijo in pustijo dozoreti v satju. Med predstavlja zalogo sončne energije in gorivo življenja v čebeljem panju. Vsebuje dragocene hranilne snovi ter je tako bogato hranilo.

Vitamini
Vitamin A in vitamin C imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Vitamin A prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede