Sisal masažni trak z ročaji, 1 trak

<strong>Sisal masažni trak z ročaji je primeren za umivanje ter je priročna naprava, ki jo s pridom uporabite med umivanjem ter osebno higieno. </strong> Sisal masažni trak z ročaji je primeren za umivanje ter je priročna naprava, ki jo s pridom uporabite med umivanjem ter osebno higieno.
529842 10417

Ocene in mnenja

Opis

Sisal masažni trak z ročaji je primeren za umivanje ter je priročna naprava, ki jo s pridom uporabite med umivanjem ter osebno higieno.

Sisal masažni trak z ročaji je primeren pripomoček za tuširanje ter kopanje, odstranjuje odmrle telesne celice predvsem na področju hrbta, kjer je dostop otežkočen ter deluje kot odličen piling, masažer želenih predelov telesa.

Sisal masažni trak z ročaji za tuširanje in kopanje nežno odstranjuje odmrle celice in masira naše telo. Masaža določenih predelov kože, pripomore k naravni drenaži ter odstranjevanju medcelične vode.

Sisal masažni trak z ročaji nežno vendar temeljito odstrani vse nečistoče.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Živeti, kot je prijazno hrbtu
Sede

Kaj: stegnite roki v zrak, kot bi hoteli obirati jabolka,

glejte naprej.

Kdaj: vsakokrat, ko se začne novo poglavje dela. Zakaj: mišice hrbta in rok bodo bolj prekrvijene.

Kaj: usedite se vzravnano in se prepognite z vzravnanim zgornjim delom telesa naprej, uprite se z rokama na koleni in vstanite, pri tem pa napnite mišice zadnjice.

Kdaj: vsakič, ko vstanete.

Zakaj: poskrbi za dobro trenirano (čvrsto) zadnjico, krepke mišice hrbta in nog, ki bodo mogoče postale nekoliko bolj drobne.

Kaj: postavite se pred stol in potisnite stol spokrčenim zgornjim delom telesa toliko nazaj, da z zadnjico še vedno lahko sedete na stol. Podpirajte se z rokama na koleni, da lahko sedete.

Kdaj: vsakič, ko sedete.

Zakaj: poskrbi za dobro trenirano (čvrsto) zadnjico, krepke mišice hrbta in nog, ki bodo mogoče postale nekoliko bolj drobne.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Rosenfeld Rosenfeld
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja