Skeyndor Bi-cone soft maska

Nežna maska za obraz in občutljive predele okrog oči in ustnic. Nežna maska za obraz in občutljive predele okrog oči in ustnic.
13527 13527

Ocene in mnenja

Opis

Nežna maska za obraz in občutljive predele okrog oči in ustnic. Zahvaljujoč termalni vodi iz francoskih Pirinejev, ekstraktu hamamelisa in ginko bilobe, učinkovito neguje občutljivo, dehidrirano in kuperozno kožo.

O kozmetiki

Linija izdelkov AQUATHERM SKEYNDOR vsebuje termalno vodo iz naravnega vira v francoskih Pirinejih Salies-de-Bearn. Izdelki so namenjeni vsem tipom kože, zlasti pa zelo občutljivi koži. Po prvi uporabi prinaša olajšanje občutljivi koži in sočasno vpliva na znake prezgodnjega staranja. Vsakodnevna uporaba normalizira občutljivost kože in obnavlja epidermalni metabolizem. Koža se ponovno lahko naravno varuje od zunanjih škodljivih vplivov (stres, onesnaževanje, itn.)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Serge Ginger, francoski gestaltni terapevt tretje generacije, predstavlja človekovo osebnost na način, kot ga je upodobil Leonardo da Vinci v znani risbi Homo ad circulum, v kateri je postavil človeka v kvadraturo kroga. Umetnik je dobro poznal simboliko kvadrata in kroga, saj so se z njo ukvarjali že astrologi v srednjem veku.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Skeyndor Skeyndor
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede