Skeyndor blaga krema za vzpostavljanje ravnovesja F1, 50 mL

Vlažilna krema za mešano in mastno, občutljivo kožo. Vlažilna krema za mešano in mastno, občutljivo kožo.
469556 13528

Ocene in mnenja

Opis

Vlažilna krema za mešano in mastno, občutljivo kožo. Vsebuje ekstrakte naravnega vlažilnega faktorja (PHF), ki pospeši notranje skladiščenje vode in pomaga koži, da povrne svoje naravno ravnovesje.

O kozmetiki

Linija izdelkov AQUATHERM SKEYNDOR vsebuje termalno vodo iz naravnega vira v francoskih Pirinejih Salies-de-Bearn. Izdelki so namenjeni vsem tipom kože, zlasti pa zelo občutljivi koži. Po prvi uporabi prinaša olajšanje občutljivi koži in sočasno vpliva na znake prezgodnjega staranja. Vsakodnevna uporaba normalizira občutljivost kože in obnavlja epidermalni metabolizem. Koža se ponovno lahko naravno varuje od zunanjih škodljivih vplivov (stres, onesnaževanje, itn.)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

V skladu s humanističnimi načeli tistega časa je Leonardo postavil v središče tega simbola človeka in s tem nakazal njegovo dvojno naravo: materialno in nematerialno oz. fizično in metafizično. Leonardov homo z iztegnjenimi rokami in razkrečenimi nogami predstavlja pentagram oz. zvezdo s petimi kraki: z glavo, dvema rokama in dvema nogama. Pentagram je takrat pomenil simbol človeškega mikrokozmosa, skladnost telesnega in duhovnega, kozmičnega in zemeljskega. S. Ginger je osebnost opredelil podobno. Trojnost je v peternost preuredil tako, da je duševnost razdelil na razum in čustva, duhovnost pa na socialni in metafizični del, S tem je predstavil človeka kot osebnost s petimi dimenzijami: metafizično, telesno, čustveno, razumsko in socialno. Gingerjev homo predstavi osebnost na način, kot jo tolmači sodobni Gestalt.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Skeyndor Skeyndor
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede